首页
登录
职称英语
The first day of school one of my classmates began a talk with me that chang
The first day of school one of my classmates began a talk with me that chang
游客
2024-10-04
66
管理
问题
The first day of school one of my classmates began a talk with me that changed my life.
She said, "Hi, handsome. My name is Rose. I’m eighty-seven years old."
"Why are you in college at such an age?" I asked.
"I always dreamed of having a college education and now I’m getting one! she told me.
After class we walked to the student union building and shared a chocolate milkshake. We became instant friends.
At the end of the semester we invited Rose to speak at our football banquet and I’ll never forget what she taught us. She cleared her throat and began:
"We do not stop playing because we are old; we grow old because we stop playing. There are only four secrets to staying young, being happy and achieving success."
"You have to laugh and find humor each and every day."
"You’ve got to have a dream. When you lose your dreams, you die. We have so many people walking around who are dead and they don’t even know it! "
"There is a giant difference between growing older and growing up. If you are nineteen years old and lie in bed for one full year and don’t do one productive thing, you will turn twenty years old. If I am eighty-seven years old and stay in bed for a year and never do anything I will turn eighty-eight. Anybody can grow older. That doesn’t take any talent or ability. The idea is to grow up by always finding the opportunity in change."
"Have no regrets. The elderly usually don’t have regrets for what we did, but rather for things we did not do. The only people who fear death are those with regrets."
She concluded her speech by courageously singing "The Rose." She challenged each of us to study the lyrics and live them out in our daily lives.
At year’s end, Rose finished the college degree she had begun all those years ago. One week after graduation Rose died peacefully in her sleep. Over two thousand college students attended her funeral in tribute to the wonderful woman who taught by example that it’s never too late to be all you can possibly be. [br] Rose will agree with the idea that
选项
A、growing older means growing up.
B、one can grow up without doing anything.
C、it takes one’s talent and ability to grow up.
D、one grows older at the same time when he grows up.
答案
C
解析
在第10段中,Rose对比了grow older和grow up,其中从本段的倒数第2句可以推断,grow older不需要任何智慧或能力,而grow up是与grow older不同的,换句话说,grow up需要智慧和能力,因此本题正确答案为C。A和D将grow up和grow older等同起来,不符合原文两者的对比关系,而B的对比关系与原文相反。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3786310.html
相关试题推荐
Thefirstdayofschooloneofmyclassmatesbeganatalkwithmethatchang
Thefirstdayofschooloneofmyclassmatesbeganatalkwithmethatchang
Thefirstdayofschooloneofmyclassmatesbeganatalkwithmethatchang
Therewillbenovaledictoryspeech(毕业致辞)atJerichoHighSchool’sgraduation
Therewillbenovaledictoryspeech(毕业致辞)atJerichoHighSchool’sgraduation
Therewillbenovaledictoryspeech(毕业致辞)atJerichoHighSchool’sgraduation
Therewillbenovaledictoryspeech(毕业致辞)atJerichoHighSchool’sgraduation
Therewillbenovaledictoryspeech(毕业致辞)atJerichoHighSchool’sgraduation
Testinghasreplacedteachinginmostpublicschools.Myownchildren’sscho
InsomebigcitiesinAmerican,therearethreeorfourelementaryschoolsands
随机试题
OnStudents’InterpersonalRelationship1.目前许多大学生处理不好人际关系2.出现这种现象的原因3.我的看法
Inlastyear’sSciencestudy,researchersatJohnsHopkinsUniversityexami
WaterforLife[img]2014m4s/ct_eyyjsdm_eyyjsdcloze_0047
[originaltext]M:Now,asyouknowweheldtheintroductorysessionyesterday...
WhattheHeckDoesVincentvanGoghHaveToDoWithInternetMarketing?
患者男性,46岁。身高1.68m,体重126kg。胆总管结石、梗阻性黄疸。拟行胆
A.短促等长训练 B.多点等长训练 C.渐退抗阻训练 D.渐进抗阻训练
呈披针形或长卵形,略卷曲,叶端短尖或微突,叶基不对称,两面均有细短毛茸的是A.狭
我国经济体制改革的目标是建立()。A.社会主义国家所有制 B.社会主义市场经济
水闸中能起防冲消能作用的构造有()。A.上游护坡 B.护坦 C.下游翼
最新回复
(
0
)