首页
登录
职称英语
Current poll numbers indicate Obama has a chance at winning the Democratic p
Current poll numbers indicate Obama has a chance at winning the Democratic p
游客
2024-10-04
47
管理
问题
Current poll numbers indicate Obama has a chance at winning the Democratic presidential nomination, and would be a serious contender in the November general election. Throughout his campaign, the senator has insisted that his race is irrelevant to his bid for the White House. Hoover Institution senior fellow and prize-winning author Shelby Steele disagrees. Steele says that despite Obama supporters’ assertions that race does not matter, it is at the very core of his candidacy. "Obama’s campaign pretends to transcend race," Steele says, "but the paradox is that his campaign is all about race—and very little else."
According to Steele, the United States has not eradicated the twin specters of racism and "white guilt" over slavery. Steele contends that, despite outward appearances of competence and prominence, most African-Americans who have found success in mainstream America—politicians in particular—have adopted one of two "masks": that of the bargainer or that of a challenger. Steele has declared Obama a "bargainer," someone who, to gain acceptance from whites, is willing to avoid addressing America’s history of racism. "Challengers," such as Jackson and Sharpton, obtain power by wielding racial stigma to elicit guilt from whites. The confrontational style of challengers, as evidenced by Jackson’s and Sharpton’s failed campaigns, tends to alienate most mainstream voters.
Steele posits that adopting such masks prevents minorities from evolving an "individual self." Steele believes the major challenge facing minorities today is not to concede to predetermined racial roles but rather to "achieve visibility as an individual." Hoover senior fellow Victor Davis Hanson believes that politicians who continually dig up past recriminations to excuse or explain away their own arguably racist attitudes and behaviors are missing "yet another opportunity to talk honestly about race, to hold all Americans to the same standards of public ethics and morality, and to emphasize that no one gets a pass peddling vulgar racism."
Likewise, Hoover senior fellow Thomas Sowell contends that politicians who allege racism and inequality to be the root cause for every perceived social injustice actually end up promoting division and hopelessness among their constituents. "Why," Sowell asks, "should young blacks be expected to work to meet educational standards, or even behavioral standards, if they believe the message that all their problems are caused by whites, that the deck is stacked against them?" [br] According to Shelby Steele, Obama’s campaign
选项
A、shows much respect to the blacks as a race.
B、advocates anti-racism as his guideline.
C、takes advantage of his being black.
D、pretends to support anti-racism.
答案
C
解析
在第1段中提到的race都应该理解为“种族出身”,该段最后一句表明Shelby Steele认为Obama在竞选中充分利用他的“种族出身”,而根据下一段的African-American可以推断Obama是黑人,两点结合起来,就可以推断C是Shelby Steele的观点。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3786003.html
相关试题推荐
What’sthechanceof______ageneralelectionthisyear?[2005]A、therebeingB、th
Moresurprising,perhaps,thanthecurrentdifficultiesoftraditionalmarri
CurrentpollnumbersindicateObamahasachanceatwinningtheDemocraticp
CurrentpollnumbersindicateObamahasachanceatwinningtheDemocraticp
Whentheideaofwinninginsportsiscarriedtoexcess,______competitioncan
______he’salreadyheardthenews.A、ChancesareB、ChanceisC、Opportunitiesare
Idon’tthinkweshouldconsidertryingtoexpandourbusinessinthecurrentec
WhichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesCAUSE?A、Whydon’tyoudoit
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatespurpose?A、Shesaiditforfu
What’sthechanceof______ageneralelectionthisyear?A、therebeingB、thereto
随机试题
Therearemomentsinlifewhenyou【C1】______someonesomuchthatyoujustwa
Itiscommonlysupposedthatwhenamanseeksliterarypowerhegoestohi
ThefirstdaytheycometoDisneyparks,allnewemployees______.[br]Thispas
我和两个朋友一起去海边拍照、写生,朋友中一位是摄影家,一位是画家,他们同时为海边的荒村、废船,枯枝的美惊叹而感动了,白净绵长的沙滩反而被忽视。我看到他们
[originaltext]Therehavebeenmanygreatinventions,thingsthatchangethe
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
64岁男性病人,上班时突起持续剧烈左胸痛2小时,心电图示V~5T波明显变为高尖,
A.水分测定B.灰分测定C.膨胀度的测定D.酸败度E.色度检查常用于油脂或含油脂
传统文化,其幽静深邃堪比深深庭院,正是因为有最单纯、最本初的文化热爱,路过之人才
马克思认为厂房、机器、设备、原材料等物( ) A.本身不是资本 B.作为剥
最新回复
(
0
)