首页
登录
职称英语
The poor old consumer! He’d have to pay a great deal more if advertising did
The poor old consumer! He’d have to pay a great deal more if advertising did
游客
2024-10-04
44
管理
问题
The poor old consumer! He’d have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is precisely because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives largely from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washing machine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc., from an advertisement.
Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway bylaws while waiting for a train? Would you like to read only closely-printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a newspaper full of the daily ration of calamities.
We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programs is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price!
Another thing we mustn’t forget is the "small ads", which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about anything can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the "hatch, match and dispatch" column but by far the most fascinating section is the personal or "agony" column. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s the best advertisement for advertising there is! [br] What does advertising do with the products we already know about?
选项
A、To introduce their new functions.
B、To compare them with new products of me same sort.
C、To tell that they are still available.
D、To correct any impropriate information about them.
答案
C
解析
第1段倒数第2句表明广告让顾客知道商品仍“存在”,即该商品还有得卖,因此C为本题答案。其他三个选项均属无中生有,原文只有第1段倒数第2句的后半句与已知商品有关,A、B和D均缺乏原文依据。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3785998.html
相关试题推荐
Someproductsrespondtoconsumers’needs;others,likeSony’sairboard,see
Someproductsrespondtoconsumers’needs;others,likeSony’sairboard,see
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
Thepooroldconsumer!He’dhavetopayagreatdealmoreifadvertisingdid
AdvertisementsareemployedNOTto______.[br][originaltext]Advertising
AdvertisementsareemployedNOTto______.[br][originaltext]Advertising
HowmanycompaniesarepresentingproductsintheConsumerElectronicsShow?[br
随机试题
AlltherecentnewsonAIDSisbad.ThedeathofRockRudsonlastyearrai
WhydoesRuthcallJackie?[br][originaltext]W:Hi,Jackie!We’regoingtoaf
FreeSchoolMealsMillionsofAmericanschoolchildre
Don’t______,Icanhelpyouwiththetyping.A、matterB、careC、worryD、concern
Manycountriesfaceasomewhatmoreseriouseconomicproblemsintheformof
[originaltext]ElevenfishingboatcrewwhohadbeenleftsinceOctoberina
以下列出的IP地址中,( )不能作为目标地址。A.100.10.255.255
某企业高级经理、部门经理、业务主管和销售人员四类岗位年初的员工数量分别为10人、
预期信用损失,是指以发生违约的风险为权重的金融工具信用损失的算数平均值。()
下列选项中,对党的十八大报告中提出的就业政策描述正确的有()。A.限制公共财物对
最新回复
(
0
)