首页
登录
职称英语
What were the scientists worried about soon after the Gulf War? [br] [originalt
What were the scientists worried about soon after the Gulf War? [br] [originalt
游客
2024-10-03
1
管理
问题
What were the scientists worried about soon after the Gulf War? [br]
When Iraqi troops blew up hundreds of Kuwaiti oil wells at the end of the Gulf War, scientists feared an environmental disaster. (11 [D]) Would black powder and the smoke from the fires circle the globe and block out the sun? Many said "No way". Rain would Wash the black powder from the atmosphere. But in America, air sampling balloons have detected high concentrations of particles, similar to those collected in Kuwait. Now that the fires are out, scientists are turning their attention to yet another threat: the oil that did not catch fire. It has formed huge lakes in the Kuwait Desert. They trap insects and birds and poison a variety of other desert animals and plants. (12[D]) The only good news is that the oil lakes have not affected the underground water resources. So far, the oil has not been absorbed because of the hard sand just below the surface.
Nothing, however, stops the oil from evaporating. The resulting poisonous gas is choking nearby residents. (13[C]) Officials are trying to organize a quick clean-up but they fire not sure how to do it. One possibility is to burn the oil. Get those black powder detectors ready !
选项
A、The underground oil resources have not been affected.
B、Most of the desert animals and plants have managed to survive.
C、The oil lakes soon dried up and stopped evaporating.
D、The underground water resources have not been polluted.
答案
D
解析
细节题。当文章中提到The only good news 时,一定要注意听下面的信息,因为次句的开头与题干一模一样,其中not affected与选项D 中的polluted所表达的意思基本一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3785374.html
相关试题推荐
Whatkindofwhiskydoesthemanexpecttobeoffered?[br][originaltext]W:Go
Whatkindofwhiskydoesthemanexpecttobeoffered?[br][originaltext]W:Go
Whatkindofwhiskydoesthemanexpecttobeoffered?[originaltext]W:Goodeve
Whatisthewoman’sattitudetohernewjob?[originaltext]M:Whataniceunifor
Whatisthepossiblerelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:I
Whatisthepossiblerelationshipbetweenthespeakers?[originaltext]M:Ithink
ThepeopleatthepartywereworriedaboutSusanbecausenoonewasaware______
Itseemsthat______[br][originaltext]InhisradioaddressonSaturday
HowmuchmoneyhasbeenprovidedtoAfghanistancitizens?[br][originaltext]
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]TodayI’dliketotalka
随机试题
Manyparentsarehardpressedtoexplaintotheiryouthwhysomemusic,movi
[originaltext]W:(12)Nowyou’veseenthistableoffiguresaboutthepocketmo
[img]2012q2/ct_eyyjscz2010a_eyyjscreada_0157_20122[/img][br]Whatwillyouenjo
Adultswhohadbeenfedplentyoffruitwhentheywerechildrenarelesslik
下列城镇污水处理厂产生的污泥,属于生污泥的是哪几项?( )A.二次沉淀池出水投
在我国陶瓷史上,延续时间最长、历时1100余年从未间断的窑系是( )。A.龙泉
下列估价项目中,价值时点和房地产状况通常分别为现在和未来的有( )。A、在建工程
原发性肝癌概述
艾滋病(AIDS)的传染源是A.性乱人群 B.患AIDS的病人与HIV携带者
关于材料与周转性材料消耗量的说法,正确的是()。A.周转性材料的消耗量应当用材料
最新回复
(
0
)