首页
登录
职称英语
Our visit to the excavation of a Roman fort on a hill near Coventry was of
Our visit to the excavation of a Roman fort on a hill near Coventry was of
游客
2024-10-03
17
管理
问题
Our visit to the excavation of a Roman fort on a hill near Coventry was of more than archaeological interest. The year’s dig had been a fruitful one and had assembled evidence of a permanent military camp much larger than had at first been conjectured. We were greeted on the site by a group of excavators, some of them filling in a trench that had yielded an almost complete pot the day before, others enjoying the last-day luxury of a cigarette in the sun, but all happy to explain and talk about their work. If we had not already known it, nothing would have suggested that this was a party of prisoners from the nearby prison. This is not the first time that prison labour has been used in work of this kind, but here the experiment, now two years old, has proved outstandingly satisfactory.
From the archaeologists’ point of view, prisoners provide a steady force of disciplined labour throughout the entire season, men to whom it is a serious day’s work, and not the rather carefree holiday job that it tends to be for the .amateur archaeologist. Newcomers are comparatively few, and can soon be initiated by those already trained in the work. Prisoners may also be more accustomed to heavy work like shovelling and carting soil than the majority of students, and they also form a fair cross-section of the population and can furnish men whose special skills make them valuable as surveyors, draughtsmen of pottery restorers. When Coventry’s Keeper of Archaeology went to the prison to appeal for help, he was received cautiously by the men, but when the importance of the work was fully understood, far more volunteers were forthcoming than could actually be employed. When they got to work on the site, and their efforts produced pottery and building foundations in what until last year had been an ordinary field, their enthusiasm grew till they would sometimes work through their lunch hour and tea break, and even carry on in the rain rather than sit it out in the hut. This was undoubtedly because the work was not only strenuous but absorbing, and called for considerable intelligence. The men worked always under professional supervision, but as the season went on they needed less guidance and knew when an expert should be summoned. Disciplinary problems were negligible, the men were carefully selected for their good conduct and working on a party like this was too valuable a privilege to be thrown away.
The Keeper of Archaeology said that this was by far the most satisfactory form of labour that he had ever had, and that it had produced results, in quantity and quality, that could not have been achieved by any other means. A turf and timber fort built near the Roman highway through the middle of England in the first century AD had been excavated over an area of 14,000 square feet, and a se ction of turf rampart and palisade fully reconstructed by methods identical to those employed by the Roman army.
The restoration of the Roman fort is being financed by Coventry Corporation as part of a plan to create a leisure amenity area. To this project prisoners have contributed work which otherwise would not have been performed and which benefits the whole community. [br] It can be assumed that archaeologists______
选项
A、found that the prisoners worked far better than students
B、did not like the prisoners’ carefree attitude to work
C、were willing to take only a few prisoners to work on the site
D、were often forced to discipline the prisoners
答案
A
解析
本题询问细节。根据关键词“archaeologists”可以在第二段找到相关语句:“Prisoners...more accustomed to heavy work...than the majority of students” 说明选项A是正确的。其他三个选项的相关语句也能在第二段中找到:“prisoners...to whom it is a serious day’s Work,and not the rather carefree holiday job...for the amateur a
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3785269.html
相关试题推荐
OurvisittotheexcavationofaRomanfortonahillnearCoventrywasof
OurvisittotheexcavationofaRomanfortonahillnearCoventrywasof
OurvisittotheexcavationofaRomanfortonahillnearCoventrywasof
OurvisittotheexcavationofaRomanfortonahillnearCoventrywasof
OurvisittotheexcavationofaRomanfortonahillnearCoventrywasof
随机试题
Whichofthefollowingdeterminers(限定词)canbeplacedbeforebothsingularcount
[originaltext]Groceryhassofarresistedtheriseofonlineshopping.That
基础知识中要求标准员应了解工程质量控制、检测分析的基本知识。
患者,女,58岁。脑动脉硬化6年。突然发生口眼歪斜,半身不遂,半小时后,自行恢复
叶芽的枝条易生根成活是因为( )。A.芽生长迅速 B.芽能产生生长素 C.
凯氏定氮法是根据蛋白质平均含氮量的多少来计算蛋白浓度A:10%B:12%C:
在刑法的溯及问题上,目前我国采用的是()。A.从新原则 B.从旧原则 C
对于WISC-CR中有时间限制的项目,是以反应的( )作为评分依据的。A.速度
下列关于数据通信网的说法正确的是()。A.数据通信网是以传输数据为主,实现计算机
(2018年)《污水综合排放标准》中规定的第一类污染物不包括()。A.总银
最新回复
(
0
)