首页
登录
职称英语
What was Li Jun’s friends’ reaction when she told them the information? [origina
What was Li Jun’s friends’ reaction when she told them the information? [origina
游客
2024-10-02
21
管理
问题
What was Li Jun’s friends’ reaction when she told them the information?
Can you really travel around the world for free? Li Jun, a 17-year-old girl from Shenzhen Foreign Language School, still can’t believe her 10-day free training camp in the Alps in Switzerland last month is true!
But how did she achieve this once-in-a-lifetime opportunity?
Last October, a piece of short world news in a newspaper—"Have a chance to see the world, for free", caught her eyes. When she asked her friends if the story was real, they laughed at her, for they thought she was day-dreaming. However, Li Jun decided to apply online the following weekend.
"Opportunity is everywhere. I’d like to keep my eyes open and catch the chance." she told herself. What happened next was tests on health, hobbies and awareness of environmental protection. She passed all of them very easily.
On December 14, Li Jun surprised her friends with an invitation letter from the program, the Pangaea Young Explorer Selection Camp set up by South African explorer Mike Horn.
On January 11, Li Jun left for Switzerland, with several newly bought ski-suits in her suitcase. Over the next week, she and 15 other teenagers from around the world took part in exciting training and lessons. They took day-trips up the Alps to an altitude of 3,200 meters, went sledging at night using modern equipment. They were also encouraged to complete difficult journeys up mountains, down hills and through forests.
Because of her performance during the training, Li Jun was chosen as one of the eight young explorers to join Mike Horn in the South Island of New Zealand in May. She will write for the newspaper and share her fun experiences there with readers.
选项
A、They were as excited as her.
B、They didn’t believe it.
C、They didn’t believe it and laughed at her.
D、They encouraged her to enter for it.
答案
C
解析
客观细节题。在文章中我们可以听到“‘Have a chance to see the world,for free’,caught her eyes.When she asked her friends if the story was real,they laughed at her”由此 可以排除B而确定C是最佳答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3783074.html
相关试题推荐
WhatwasLiJun’sfriends’reactionwhenshetoldthemtheinformation?[br][o
WhatwasLiJun’sfriends’reactionwhenshetoldthemtheinformation?[br][o
Inthedevelopmentofone’sintelligence,environmentplays______.[originaltex
Whatisthefocusofthetalk?[originaltext]Inmyopinion,FrankLloydWrig
WhydidDenbuyanoldercar?[br][originaltext]W:Den,Ihearyouboughtane
WhydidDenbuyanoldercar?[br][originaltext]W:Den,Ihearyouboughtane
WhydidDenbuyanoldercar?[originaltext]W:Den,Ihearyouboughtanewcar.
WhydoalotofpeopleintheUnitedStatescallforcensorship?[br][original
WhydoalotofpeopleintheUnitedStatescallforcensorship?[br][original
WhydoesJohnnylookunhappy?[br][originaltext]F:What’sup,Johnny?Youdon’
随机试题
MalnutritionandtheDiseasesofPovertyMalnutritiondisproportionatelyaffe
Someforeigners’boldremarksagainsttheauthoritiesraisedeveryone’seyebrows
CommunicateComplexIdeasSuccessfullyIntoday’slecture,
[originaltext]W:Ihaveneverseensuchawonderfulmovie.Ihopeyouenjoyedi
对
结合有关挡土墙的实测关键项目内容,回答下列有关问题。(1)对砌体挡土墙,当平均墙
在美术的创作中.主要是运用形象思维.形象思维主要的特点包括( )、想象性与直觉
计算现金流量时,以( )为基础,根据( )期初期末的变动数进行调整。A.资产
下面关于中国证券业协会的组织机构表述不正确的有()。A.中国证券业协会实行会
中国医学道德优良传统中的“注重自律”是指A.赤诚济世的行医宗旨 B.清廉正
最新回复
(
0
)