首页
登录
职称英语
Where was the first youth hostel opened? [br] [originaltext] In 1907, a youn
Where was the first youth hostel opened? [br] [originaltext] In 1907, a youn
游客
2024-10-01
18
管理
问题
Where was the first youth hostel opened? [br]
In 1907, a young German schoolmaster had an idea. He decided to turn his little school house into a dormitory for the summer holidays. Anyone who brought his sleeping bag and cooking equipment along could stay there at a very small amount of money. The idea was a success. A few years later, a dormitory was set up in an old castle nearby. This was the first Youth Hostel. Today, young students and workers of every country can meet in hostels and get to know each other, When young people arrived at a hostel, they have only to show their card of membership in a hostel organization in their own country. This card will permit them to use the facilities of hostels all over the world at a minimum price. Since the end of World War n, hostels have been opened in Africa and Asia. Today, there are thousands of centers in 62 countries on five continents. These hostels have facilities for more than 250,000 young people who can travel to different parts of their own country or the world, without spending a lot of money.
选项
A、If they arrive early enough.
B、If they have enough equipment.
C、If they have a card of membership in the hostel organization of their country.
D、If they have a card of membership in the hostel organization where they are staying.
答案
C
解析
细节题。文中说人们要入住青年旅馆,只要出示本国青年旅馆会员证明即可。首先排除A、B、D说要出示所住国家的旅馆会员证明,和原文不符,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3781614.html
相关试题推荐
Betweenwhomdidthebattlebreakout?[br][originaltext]AKosovanmanwa
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[br][originaltext]Fifte
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[originaltext]Fifteenpeo
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
TechnoServeisanon-profitgroupthat[br][originaltext]Startingabusine
TechnoServeisanon-profitgroupthat[br][originaltext]Startingabusine
WhatdoesthemanworkonwithAnne?[br][originaltext]W:George,I’mwonderin
WhatdoesthemanworkonwithAnne?[br][originaltext]W:George,I’mwonderin
WhydidthewomangotoHongKong?[br][originaltext]M:Hi,Maggie!Haven’ts
WhydidthewomangotoHongKong?[br][originaltext]M:Hi,Maggie!Haven’ts
随机试题
【B1】[br]【B14】A、betweenB、alikeC、amongD、intoA惯用搭配题。由句意可知,空格处表示在生和死之间做出选择,bet
There’snochoice______(只好等到雨停了).buttowaituntilitstopsraining
Itisdesirablethatstudentsshouldacquiresomeknowledgeofthewriterswhose
【B1】[br]【B4】A、weightB、valueC、roleD、sizeB语篇题。句意为:这些盐块被打上烙印用来表示他们的价值。四个选项分别表
[originaltext]W:Hi,Jack.Tomorrow’sthebigday!Youmustbeexcitedaboutgo
阿托品作用于眼睛的效果是A.缩瞳、升高眼内压和调节痉挛 B.散瞳、降低眼内压和
肝炎病毒的传播途径不包括A.粪-口途径B.血液传播C.接触传播D.呼吸道传播E.
道德的评价标准是A.利益标准 B.法律条文标准 C.生命质量标准 D.政治
城市规划区的具体范围应( )。A.由城市上一级人民政府在审批城市总体规划中划定
投资者完全绕过券商,相互之间直接进行证券交易而形成的市场是()。A.一级市
最新回复
(
0
)