首页
登录
职称英语
Nowadays, many young people choose to study abroad. Some people think that
Nowadays, many young people choose to study abroad. Some people think that
游客
2024-09-30
62
管理
问题
Nowadays, many young people choose to study abroad. Some people think that studying abroad can benefit the youth, but others don’t think so. What is your opinion?
Write on ANSWER SHEET TWO a composition of about 200 words on the following topic:
A Major Advantage/Disadvantage of Studying Abroad
You are to write in three parts.
In the first part, state just ONE major advantage or disadvantage of young people studying abroad.
In the second part, give one or two reasons to support your point of view.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion.
Marks will be awarded for content, organization, grammar and appropriateness. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
A Major Advantage of Studying Abroad
Nowadays, with the development of our country and the improvement in people’s living standards, many students choose to study abroad to pursue a higher degree. As far as I am concerned, youngsters who have experience of studying abroad certainly would be more independent, the benefits of which cover many aspects of their lives both academically and mentally.
Living and studying alone abroad will undoubtedly help students develop great self-dependence in their life. When they are in difficulties or troubles, there are no longer any people like parents to help them out, and they should do everything all by themselves, from trivial things like washing dishes to big decisions like which major to choose for further study. Generally, they are equipped with enough courage to face all kinds of challenges in life and tend to be more optimistic.
This independence also exerts influence on their academic study and research. Young people studying abroad generally can conduct self-study in a more effective way and are more adjusted to doing researches by themselves. In this way, they manage to get accustomed to college life in a real sense and will be better prepared for future study and work.
In conclusion, studying abroad is good for young people in that it is the best way for them to gain independence, not only in their life but also in their academic study, which they can not get back at home. With such independence, they will become most effective and motivated, thus better prepared for their future.
解析
今天,随着人民生活水平的提高,很多年轻人选择出国留学。题目要求考生给出出国留学的一个最主要的优点或者缺点并进行说明,为典型的观点阐释型文章。
分析提纲,可知文章在结构上应该是:第一部分给出背景知识并提出自己的观点;第二部分从两个方面论证自己观点的正确、合理性;第三段进行总结,重申自己的观点。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3780173.html
相关试题推荐
Peopletaking"doityourself"asawayoflifemaydothefollowingthingsEXCE
Peopletaking"doityourself"asawayoflifemaydothefollowingthingsEXCE
Howmanypeoplehavediedinthedisaster?[originaltext]Hundredsofpeopl
1 Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoice
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandare【C1】___
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandare【C1】___
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandare【C1】___
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandare【C1】___
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandare【C1】___
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandare【C1】___
随机试题
EnvironmenthastakenratherabackseatpoliticallysincetheEarthsummiti
(1)Moreandmoreyoungathletesaretakingpartinrisky,adventurousactivi
患者,女性,34岁。GP,放置环型宫内节育器1年,现停经49天,恶心、呕吐严重,
AA。观察元素种类,各图中分别包含黑圆、白圆、网状圆三种元素,A项正确。
A.截石位3、7、11点 B.截石位3、9点 C.截石位6、12点 D.截
国务院于()颁布《物业管理条例》。A:2003年4月 B:2003年6月 C
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
医师在执业活动中违反技术操作规范,造成严重后果的,给予警告或者责令暂停执业活动A
2009年年底,我国某地区进行网民上网方式调查,结果显示,当地网民规模约有380
下列哪项不属于生殖医学技术A.人工周期 B.AID C.AIH D.IVF
最新回复
(
0
)