首页
登录
职称英语
The following are involved in the operations to rescue the children in Honduras
The following are involved in the operations to rescue the children in Honduras
游客
2024-09-29
67
管理
问题
The following are involved in the operations to rescue the children in Honduras EXCEPT ______.
Honduran authorities dedicated to the protection of children and adolescents have undertaken a campaign to protect youngsters who beg on the streets. In the capital of Tegucigalpa alone, the effort has resulted in the rescue of 350 children, city officials say. The Honduran Institute of Childhood and Family, together with the police and the district attorney, carry out operations around the country to rescue the children and punish the parents (Q25). " Many children are used for begging," said Nora Urbina, special prosecutor for children’s issues. "Many children are rented and that is precisely what we hope to punish, because Article 1 -70 of the Juvenile Penal Code sets a penalty of up to six years in detention. " Those children who are rescued are taken to the Honduran Institute of Childhood and Family and then handed over to their parents with the promise that their rights will be protected. Parents who allow their children to be exploited in this way face, in addition to as many as six years in prison, the equivalent of a $ 500 fine (Q26).
选项
A、the police.
B、the district attorney.
C、the prison authorities.
D、Institute of Childhood and Family.
答案
C
解析
细节题。文中提到洪都拉斯的儿童和家庭机构,警方及地方检察官参与了此次行动。(The Honduran Institute of Childhood and Family,together with the police and the district attorney,carry out operations around the country to rescue the children and punish the parents.)因此,只有C选项没有参与其中,即应选择C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3779725.html
相关试题推荐
Morethanonecompany______involvedinthistransaction.A、wasB、wereC、tobeD、/
ThefollowingareinvolvedintheoperationstorescuethechildreninHonduras
ThefollowingareinvolvedintheoperationstorescuethechildreninHonduras
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:
TheapartmentisfurnishedwithallthefollowingEXCEPT[originaltext]M:Gooda
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?[originaltext]TheR-JReynold
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
Writeanoteofabout50460wordsbasedonthefollowingsituation:Yourf
随机试题
Ithinkyoucantakea(n)______languagecoursetoimproveyourEnglish.A、interme
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank-issuedcre
Youshouldspendabout20minutesonQuestions13—26whicharebasedonReading
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
ALettertotheUniversityPresident1.表明写信目的:建议提高学校的教学质量2.提出具体建议,如:改进课堂教学质量,加强
Whathavepeoplediscoveredabouthobbies?Hobbiescanbeprofitableand______.
王先生,36岁。饱餐饮酒后突然出现中上腹持久剧烈疼痛,伴恶心、呕吐出胆汁,上腹壁
重要商品贸易的国家宏观调控政策有()。 A.建立价格监控制度 B.对某
发行人在持续督导期间出现下列()情形之一的,中国证监会自确认之日起3个月内不
(2018年真题)耐甲氧西林金黄色葡萄球菌(MRSA)高检出率的医疗机构,进行人
最新回复
(
0
)