首页
登录
职称英语
What is the height of towers at Sky Greens vertical farm? [br] [originaltext]
What is the height of towers at Sky Greens vertical farm? [br] [originaltext]
游客
2024-09-29
48
管理
问题
What is the height of towers at Sky Greens vertical farm? [br]
Less than 20 miles from Singapore’s skyscrapers is a completely different set of high-rise towers. Much smaller in scale but with a big ambition, over 100 nine-meter tall towers at Sky Greens vertical farm offer a new vision of urban sustainability. Green vegetables like Chinese cabbage are grown, stacked in greenhouses, and sold at local supermarkets. The farm was built in 2009 and since October this year the fully operating farm has been supplying one of city’s supermarkets with weekly deliveries of its greens. The Sky Greens produce costs around 40% more than an imported equivalent. However, the small amount of energy and water needed to grow the vegetables, and the close proximity to the consumer, means that carbon dioxide emitted in production and transportation is kept to a minimum. The Sky Greens venture is supported by the Singaporean government and has another advantage over other urban farms around the world: abundant natural heating and light. Singapore has year-round temperatures of around 30 degrees Celsius and the farm is set in an open area, designated by the government as an agro-technology park, miles away from the shadow of city skyscrapers. And there are plans for the current site to expand to produce up to two tons of greens a week next year and build over 2,000 towers in the next few years.
选项
A、local climate
B、local support
C、plan for expansion
D、closeness to the city
答案
A
解析
录音提到,Sky Greens有新加坡政府支持,且与世界上其他城市农场相比,有另外的优势:充足的自然光热,全年平均温度为30度左右。由advantage over other urban farms可知A“当地气候”正确。B“本地支持”、C“扩张计划”、D“临近城市”都与Sky Greens相符,但这些特点原文没有说是“特别的优势”,故不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3779415.html
相关试题推荐
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[br][originaltext]Fifte
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
TechnoServeisanon-profitgroupthat[br][originaltext]Startingabusine
TechnoServeisanon-profitgroupthat[originaltext]Startingabusinessis
WhatdoesthemanworkonwithAnne?[br][originaltext]W:George,I’mwonderin
WhatdoesthemanworkonwithAnne?[br][originaltext]W:George,I’mwonderin
WhydidthewomangotoHongKong?[br][originaltext]M:Hi,Maggie!Haven’ts
WhydidthewomangotoHongKong?[originaltext]M:Hi,Maggie!Haven’tseenyo
随机试题
[originaltext]M:TheskirtisBeautiful.IwanttobuyitforJane.W:OK.Buty
Hollywoodhasamessageforscientists:Ifyouwantsomethingthat’s100%ac
______isWilliamShakespeare’shometown.A、CanterburyB、Stratford-on-AvonC、Liver
SunlightisagreatsourceofvitaminDinmostoftheworld.Yeta(an)【C1】_
学前儿童掌握的概念主要是( )。A.科学概念 B.抽象概念 C.日常生活概
按照青少年智力发展特点来看,逻辑推理能力一般最早出现在()学段。A.小学低年级
某实验室血糖参加室间质评活动,其测定结果为5.15mmol/L,靶值为5.0mm
在应用实际流体总流能量方程时,过流断面应选择: A.水平面B.任意断面C.
某股份有限公司注册资本为1000万元,公司现有法定公积金400万元,任意公积金4
9个月小儿,身高80cm,体重15kg,每天户外活动2~3小时,近日出现多汗、烦
最新回复
(
0
)