首页
登录
职称英语
Which of the following details about the front of the house is CORRECT? [br] [o
Which of the following details about the front of the house is CORRECT? [br] [o
游客
2024-09-29
54
管理
问题
Which of the following details about the front of the house is CORRECT? [br]
This is a picture. In the foreground there’s a house built into the side of a bare hill. The house is actually cut out of the rock, and the front is painted white. There’s a single window with a pink curtain across it and a wooden door. This rock house is clearly inhabited because in front of the house there is washing hanging on a washing line in what looks like the front yard. Then, above the painted front of the house they’ve built a chimney. It’s quite possible that at the back of this same hill there’s another door— or the front of another house, perhaps. At the side of the house, to the left there’s a flat area. They’ve got chairs there and one person appears to be serving food. They’re wearing casual summer clothes. Further to the left is another chimney, which probably belongs to a different house. In the background of the picture, a long way from this particular bare hill there’s another hill. Then, in between there’s a relatively flat plain, and then there’s a small town. It looks like a town because there are a lot of white houses and each one is quite close to the next building. This must be a hot country because the sky is blue and there isn’t much vegetation. I should think that rock houses are actually really cool and pleasant to live in.
选项
A、Between two hills.
B、Further to the left of the house.
C、At the back of the house.
D、At the side of a hill.
答案
A
解析
题目问图片中的小镇在哪里。录音提到,在这座光秃秃的山的远处有另一座山。然后中间有一片相对平的平原,那里有一个小镇。根据in between可知小镇在两座山之间,选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3779412.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsaboutGoogleInc.istrue?[originaltext]
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?[originaltext]TheR-JReynold
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[originaltext]W:Ma
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Whatisthetoneofthepas
WriteonANSWERSHEETTHREEanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowings
Whichofthefollowingitalicizedpartsmodifiesanadverb?A、Doitrightnow.B、
Whichofthefollowingreflexivepronouns(反身代词)isusedasanobject?A、Ispoketo
WhichofthefollowingsentencesindicatesPOSSIBILITY?A、Themooncannotalways
随机试题
Wheredoesthewomanwanttogo?[br][originaltext]W:Excuseme,Iwanttowit
Internetuseappearstocauseadeclineinpsychologicalwell-being,accordi
【B1】______Whentheydryup,theyleaveuglyscarsontheskin.Forcenturies
6Pleasedwithhisstudents’progress,ProfessorTylerpraisedthem_____________
根据《北京证券交易所重大资产重组业务指引》,以下说法正确的是()。 Ⅰ.
A.硅胶色谱B.阳离子交换色谱C.聚酰胺色谱D.纤维素色谱E.葡聚糖凝胶色谱利用
借款人能够履行合同,没有足够理由怀疑贷款本息不能按时足额偿还的贷款应归类为(
我国《民法典》规定的普通诉讼时效期间为( )年。A.1 B.2 C.3
根据《保障农民工工资支付条例》,关于农民工工资的说法,正确的是()。A.施
共用题干 男性,8岁。额部多发性疖肿,未治红肿,扩大,弛张性高热,4天后,臀部
最新回复
(
0
)