首页
登录
职称英语
To which country do the Rodong 1 missiles bring the most threat? [originaltext]
To which country do the Rodong 1 missiles bring the most threat? [originaltext]
游客
2024-09-27
51
管理
问题
To which country do the Rodong 1 missiles bring the most threat?
North Korea continues to refuse more negotiations about their nuclear weapons and ballistic missile programs. Satellite photos indicate that North Korea appears to be preparing another test of its Rodong 1 missiles. With a range of 1,200 kilometers, the Rodong 1 can reach targets in Japan, which has caused Japan to spend billions of dollars on American missile defense systems. North Korea is thought to have 100-200 Rodong 1 missiles, which are liquid fueled, clumsy to prepare for firing and based on World War Ⅱ German missile technology.
选项
A、Japan.
B、America.
C、South Korea.
D、Germany.
答案
A
解析
细节题。新闻中捉到:Rodong一号射程1200公里,可以击中Japan境内的目标,这使得日本方面花费数十亿美元购买美国的导弹防御系统。这说明朝鲜的导弹对日本威胁最大。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3776817.html
相关试题推荐
Italywascriticisedfor______.[br][originaltext]Italywassharplycriti
WhyhadthenationalCongressofTradeUnionscalledforastrike?[originaltext
ThenewsitemisaboutIran’s______.[br][originaltext]Iranhasliftedits
ThenewsitemisaboutIran’s______.[originaltext]Iranhaslifteditsbano
YoucanfindinthefirstroomthefollowingEXCEPT[br][originaltext]I’m
WhichofthefollowingdetailsaboutHitchcockisINCORRECT?[br][originaltext
Howlonghasthemansufferedfromthesymptomshedescribed?[originaltext]M:G
WhatkindoftopicdoyouthinkDonnadoesNOTlike?[originaltext]M:Well,Donn
Accordingtotheman,whydomodernbooksdecay?[br][originaltext]W:Excusem
Accordingtotheman,whydomodernbooksdecay?[originaltext]W:Excuseme,I’v
随机试题
Thereareagreatmanycareersinwhichtheincreasingemphasisisonspecia
Thesedayswehearalotofnonsenseaboutthe"greatclasslesssociety".Th
Crimesbychildrenhavebeenrisingatafasterratethanthejuvenilepopul
Whatisthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext]ResearcherDanN
WhatcanwelearnaboutSanFrancisco,accordingtothepassage?[br][original
[audioFiles]audio_ehbm_j37002(20082)[/audioFiles]A、TalktoMr.George.B、Senda
[originaltext]M:Goodmorning,madam.IsthereanythingIcandoforyou?W:I
对校法中点校的优点是()。A.校对速度快 B.不易产生疲劳 C.能自由支配
患者女,68岁。患肝硬化已5年,近日发现牙龈出血、夜间睡眠时流涎呈粉红色,皮肤有
期货公司对期货交易所或者客户对期货公司的交易结算结果有异议,而未在期货交易所交易
最新回复
(
0
)