首页
登录
职称英语
According to the report, all the glamour of Hollywood is______. [originaltext]
According to the report, all the glamour of Hollywood is______. [originaltext]
游客
2024-09-27
56
管理
问题
According to the report, all the glamour of Hollywood is______.
It is a time when actors and directors take a break from filming on movie sets, executives get a break from their rounds of deal-making, (29) and all the glamour of Hollywood is on parade on the red carpet. George Clooney is nominated for three Oscars, as supporting actor in the thriller Syriana and as director and co-writer of Good Night, and Good Luck, a film about the legendary newsman Edward R. Murrow. This is Clooney’s first time at the Oscars, but as he told reporters recently, (30)he does not expect to win. He notes there are five nominees in each category, and those odds make the Oscars a gamble.
选项
A、to win the Oscars
B、to be nominated
C、to be popular
D、on parade on the red carpet
答案
D
解析
细节题。文中提到“好莱坞的红地毯上星光璀璨”(即明星们在红地毯上一展风采)。故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3776530.html
相关试题推荐
Wherewerethegrenadeshidden?[br][originaltext]Thehighest-rankingAfgh
Wherewerethegrenadeshidden?[originaltext]Thehighest-rankingAfghanmil
WhatisthepresentoccupationofJenetReno?[originaltext]FormerAttorney
Howmanymajorgeneralswerekilledintheattack?[br][originaltext]Fifty
Howmanymajorgeneralswerekilledintheattack?[originaltext]Fifty-seven
Countrymusicisabout______.[br][originaltext]Citypeopleusuallythin
Countrymusicisabout______.[br][originaltext]Citypeopleusuallythin
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Manykindsofanimals
Whatwillprobablyhappennext?[br][originaltext]M:MathDepartment.Dr.Webs
Whatwillprobablyhappennext?[br][originaltext]M:MathDepartment.Dr.Webs
随机试题
Theimagewasfascinating,asjusticeJohnPaulStevens,aChicagonative,
Accordingtothepassage,howcanyoungpeoplestayinahostel?A、Iftheyarrive
[audioFiles]audio_ehbm_j30001(20082)[/audioFiles]A、OfcourseIwill.B、Justaf
Thevalueofchildhoodiseasilyblurredintoday’sworld.Considersomerec
CaringforElderlyParentsCatchesManyUnpreparedA)LastJuly,
[audioFiles]audio_eufm_j45_001(20082)[/audioFiles]A、Onaplane.B、Onabus.C、O
阿托品的不良反应不包括A:口干,视物模糊 B:心率加快,瞳孔扩大 C:皮肤潮
孕妇28岁,G1P0,孕39周,入院前一天阴道大量流水,24小时后行缩宫素引产,
按规定,无形资产规定有效期的,按规定期限平均摊销;没有规定有效期的,按预计使用期
A.既能化痰止咳,又能润肠通便 B.既能补血活血,又能润肠通便 C.既能利水
最新回复
(
0
)