首页
登录
职称英语
Why do the executives of AIG hesitate to distribute the money without the author
Why do the executives of AIG hesitate to distribute the money without the author
游客
2024-09-26
51
管理
问题
Why do the executives of AIG hesitate to distribute the money without the authorities’ consent?
AIG is trying to prevent a new wave of backlash over paying out bonuses to its top executives.The Washington Post reports the company has asked the Obama Administration to approve millions of dollars in promised bonuses.The payments are scheduled to go out next week. AIG doesn’t actually need approval. Because the payments were linked to contracts from last year before received aid from the federal bailout funds. But the Post reports executives still are reluctant to pay without official approval.An earlier round of 2008 AIG employee bonuses drew widespread criticism earlier this year.
选项
A、Because they are planning to win more subsidy from the federal.
B、Because they couldn’t hand out the money without agreement.
C、Because they suffered a lot in the last similar event.
D、Because they want to avoid conflict and public criticism.
答案
D
解析
细节判断题。新闻中报道:美国国际集团正试图在发放高层主管们的奖金时,阻止新一轮的对抗。今年年初早一轮2008年奖金的发放引起了很多的非议。故正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3775536.html
相关试题推荐
HowwillBarbaraandJeandistributetheprofitsandlosses?A、Eachonegetsthe
Theauthorsmentionsallthefollowingascausesofdeclinesinpopulationgrowt
ThenewsitemismainlyaboutaclashbetweenA、theBritishandtheFrenchauthor
Whatdoestheauthorthinkofthemythaboutsnake?A、Itisrealistic.B、Itisim
Itisnecessarythathe_____theassignmentwithoutdelay.(2010)A、handinB、hand
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
随机试题
—Iamsorry.I______atyoutheotherday.—Forgetit.Itwasabitoutofcontro
F
Touristsareguilty,sowearefrequentlytold,ofanumberofcrimes;upset
[originaltext]W:Goodafternoon,Dr.Bishop.Doyouhaveacoupleofminutes?Y
[originaltext]Oneday,apoorboywhowastryingtopayhiswaythroughsch
[originaltext]M:DidyouhearthatKathyjustgothiredasthenewdean?W:Ye
下列关于激素分泌水平描述正确的是A.雄激素不仅是合成雌激素的前体,也是维持女性正
表面活性剂可用作A.稀释剂 B.增溶剂 C.乳化剂 D.润湿剂 E.成膜
男性,68岁。肝右叶巨大肿瘤,腹腔积液征阳性,血清生化检查:清蛋白20g/L,总
.下列关于地役权的表述中,正确的是()。A.从性质上说,地役权是按照当事人的约
最新回复
(
0
)