首页
登录
职称英语
What has recent research found about drinking? [originaltext] Researchers hav
What has recent research found about drinking? [originaltext] Researchers hav
游客
2024-09-26
56
管理
问题
What has recent research found about drinking?
Researchers have discovered a link between drinking and thinking. A moderate amount of alcohol may help us keep our mental abilities as we age. Brain scans show alcohol abuse kills brain cells. But little is known about the effects of life-long drinking. So moderate drinkers may want to toast new findings from researchers at Duke, and Indiana Universities. Dr.Joe Christian of Indiana Universities says men who have one or two drinks each day retain slightly stronger comprehension skills than the non-drinker or the heavy drinker. The doctor and his colleagues gave mental tests to nearly 4000 male twins between the ages of 66 and 76. The moderate drinkers had slightly better reasoning ability than their brothers who drink more or less. Other studies have found that alcohol in moderation can help the heart. But alcohol abuse can cause bone loss and other health problems.This study was presented at an alcoholism meeting in San Antonio.
选项
A、Alcohol helps develop people’s intelligence.
B、Heavy drinking is not necessarily harmful to one’s health.
C、Controlled drinking helps people keep their wits as they age.
D、Drinking, even moderately, may harm one’s health.
答案
C
解析
细节题。短文说研究发现饮酒与思考之间存在联系,即适量饮酒对逐渐年老的人保持智力有帮助。C项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3775147.html
相关试题推荐
Howdoscientistsestimatetheageoflanguage?[originaltext]Scientistshav
Theexaminationswhetherconsideredgoodorbad[originaltext]Inoursystem
[originaltext]FamilyHolidaysStudentsinB
WhydoesthewomantakeTheoreticalDynamicsagain?[originaltext]W:Excuseme,P
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]M:Howdoyouandyourhou
Wherecanpeoplefindthetallestredwoodtrees?[originaltext]M:Haveyouevervi
What’sthemostcommonserviceinthepostservice?[originaltext]W:Surelythen
Whatarethespeakersdiscussing?[originaltext]M:Hi,Maria,what’sup?W:Well,I
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]W:Dan,youknowthelaby
Theconversationmostprobablytakesplace[originaltext]M:Flightreservations,
随机试题
Ineverycultivatedlanguagetherearetwogreatclassesofwordswhich,tak
Withtheinflationaryspiralwindingupwardatdoubledigitrates,theaveragew
FactorsforStressandAnxietyAtsomepointinthei
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
BeforeInoticedadifference,Ihadthoughtthecomponentswere________.A、ident
根据材料,按要求完成教学设计任务。 材料:高中《思想政治》必修4生活与哲学第四
患者,男性,35岁。因腿部刺伤后出现全身肌肉强直性收缩,阵发性痉挛,诊断为破伤风
根据儿童特点,应为首选的给药途径的是A.肌注 B.口服 C.静脉注射 D.
根据《市政公用设施抗灾设防管理规定》,下列选项中不正确的是()。A.市政公用设
2020年1-9月我国集成电路产业销售额为5905.8亿元,同比增长16.9%。
最新回复
(
0
)