首页
登录
职称英语
According to the news, what is the main advantage of the digital key? [originalt
According to the news, what is the main advantage of the digital key? [originalt
游客
2024-09-24
44
管理
问题
According to the news, what is the main advantage of the digital key?
Got a smartphone? Never lose your hotel key, or even have to stop at the registration desk again. That’s the vision of a hotel chain that plans to send digital keys to guests’ phones via an app instead of making them check in and get the traditional plastic swipe cards.(23)Arriving guests could bypass the front desk and go straight to their rooms.(24)Starwood Hotels & Resorts, which owns more than 1,150 hotels in nearly 100 countries, plans to install the system in the next three months at two of its hotels in the U. S. A. If all goes well, the company says it could have the feature in all of its hotels by next year. A spokeswoman said the app will initially be compatible with recent iPhone models(4S and newer)and newer Android phones. The app will use Bluetooth technology to unlock the room with a tap.
选项
A、Guests can pay without going to the front desk.
B、Guests can go direct to their rooms.
C、Guests can check out any time.
D、Guests can make room reservations.
答案
B
解析
细节题。根据“Arriving guests could bypass the front desk and go straightto their rooms.”可知,拥有可以发送到智能手机上的数字钥匙,顾客就可以不通过前台而直接去房间,因此[B]为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3772461.html
相关试题推荐
Peoplestriketheanimalsintheeardrumto______.[br][originaltext]Howt
Peoplestriketheanimalsintheeardrumto______.[originaltext]Howtosurv
WhatisthepurposeoflaunchingtheAIMspacecraft?[originaltext]TheAIMs
Inthispassage,thespeakeristryingto______.[br][originaltext](14-
Inthispassage,thespeakeristryingto______.[br][originaltext](14-
Accordingtothepassage,whatproblemdoestherecentresearchfind?[br][ori
Whatresponsibilitiesdostateshaveconcerningeducation?[br][originaltext]
Whatresponsibilitiesdostateshaveconcerningeducation?[br][originaltext]
Whatdoesthemanthinkofthejuniorsalesmanager’sposition?[br][originalt
Whatdoesthemanthinkofthejuniorsalesmanager’sposition?[br][originalt
随机试题
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Ifastudentmustworklate,itismo
Itishardlysurprisingthatsomethingcalleddarkenergyishardtostudy.
Thedebateoverspanking(打屁股)goesbackmanyyears,buttheessentialquest
[originaltext]Aguidedogisadogespeciallytrainedtoguideablindpers
[originaltext]ThewriterwhobecameMarkTwainwasbornasSamuelLanghorne
Accordingtoa【B1】________,about25%ofcollegestudentshaveapart-timej
患者男,43岁,主因食欲减退、乏力1年余就诊。查心肺未见异常,体温36.5℃,腹
关于后进生教育的策略,下列表述不正确的观点是()。A.关心爱护和尊重 B.消
下列属于国际收支项目的是()。A:贸易收支B:劳务收支C:外资对华直接投资
下列关于牙本质过敏症治疗的论述中,错误的是A.牙本质过敏症可以自愈,不必治疗
最新回复
(
0
)