首页
登录
职称英语
Where should the food aid be delivered to? [originaltext] A United Nations re
Where should the food aid be delivered to? [originaltext] A United Nations re
游客
2024-09-24
60
管理
问题
Where should the food aid be delivered to?
A United Nations report says up to half [21A] the food aid to Somalia is routinely diverted to corrupt contractors, Islamist militants and local UN workers.
[22B]It blames the problem on the distribution system run by the UN’s World Food Program, or WFP. The report notes that agency contracts for food transport are awarded to a few powerful individuals who operate cartels that sell the food illegally. Truck drivers and militants controlling different areas also get paid off. The report’s criticism of WFP is unusually strong, [23D]it even recommends an independent investigation into the agency’s Somali operation.
选项
A、Somalia.
B、The United Nations.
C、Corrupt contractors.
D、Islamist workers.
答案
A
解析
本题问的是“用于支援的食物应该运往何处”。新闻开头就提到…the food aid to Somalia…由此可见,[A]与原文相符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3771838.html
相关试题推荐
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmeric
随机试题
Withtheimprovementoflivingstandards,moreandmorepeoplenowadayschoo
[originaltext]M:Ineedtousemorethanjustmymathskillsforthesequestion
混凝土试块标准养护的条件是()。A.温度20±3℃B.温度20±2℃C.温
1.事故经过 某施工现场塔式起重机2部、汽车起重机3辆、混凝土搅拌车2
共用题干 上官夫妇目前均刚过35岁,打算20年后即55岁时退休,估计夫妇俩退休
下列关于污染物的生物降解的说法不正确的是()。 A所谓生物降解是指有机化学
为更好实施素质教育,丰富学生的在校课余生活,充分促进学生的特长与能力协调发展,学
采取对策后没有出现预期结果时,经确认对策实施均按计划开展,说明对策失效,这时应重
关于我国证券交易所的权证交易,以下选项中正确的有()。A:经证券交易所认可的具有
某企业有甲、乙、丙3种产品,购买3个甲产品、7个乙产品和1个丙产品共需32元,购
最新回复
(
0
)