首页
登录
职称英语
Jimmy Carter gave a(n)______comment on Mr. Blair in the BBC interview. [br] [or
Jimmy Carter gave a(n)______comment on Mr. Blair in the BBC interview. [br] [or
游客
2024-09-23
47
管理
问题
Jimmy Carter gave a(n)______comment on Mr. Blair in the BBC interview. [br]
(21)Asked by me BBC how he would judge Mr. Blair’s support for President Bush on the Iraq war, former U. S. President and Nobel Peace Prize winner, Jimmy Carter painted an unflattering picture of a weak man.(22)In me BBC radio interview, Mr. Carter said that if Prime Minister Blair had spoken out against the 2003 invasion of Iraq, events could have unfolded differently. Former President Carter said the Bush administration often used Blair’s public backing to justify its actions in Iraq.
" As one of me defenses of the Bush administration in the American public and the worldwide basis, it has not been successful in my opinion. It has been that, okay, we must be more correct in our actions than the world thinks, because Great Britain is backing us.(23)And also, I think me combination of Bush and Blair, giving their support to this tragedy in Iraq has strengthened me effort and has made opposition less effective and has prolonged the war and increased the tragedy that has resulted. "
选项
A、It prolonged the war and made things there worse.
B、It created new unsolvable problems.
C、The withdrawal from Iraq becomes impossible.
D、Peace in Iraq will be realized soon.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3770589.html
相关试题推荐
JimmyCartergavea(n)______commentonMr.BlairintheBBCinterview.[br][or
JimmyCartergavea(n)______commentonMr.BlairintheBBCinterview.[original
ConservativecommentatorCharlesKrauthammer’snewbookisflyingoffthesh
ConservativecommentatorCharlesKrauthammer’snewbookisflyingoffthesh
Theybrushoffthechargeswithoutanycomment.Theunderlinedpartmeans______.
Somescholarshavecommentedonthe"devastating"effectsthattheemphasis
Ifyouarenotsureoftheaddress,callandask______totheinterview.A、forme
Kellyisputtingthefinal______toherspeech.A、notesB、remarksC、commentsD、t
SusanGreenfield’srecentcommentsabouthowmoderntechnologyandsocialme
PASSAGEFOURBehaverecklesslywhenpostingcommentsanonymously.第七段第二句提到,社交媒体专家伦
随机试题
ToallAmericans,anotherbasic(36)______intheirconstitutionistheBill
Althoughitmighthavehappenedanywhere,myencounterwiththegreenbanana
IhavesetouttotravelfromtheAtlanticOceantothefoothillsoftheBolivia
【B1】[br]【B4】[audioFiles]audio_eufm_j48_007(20082)[/audioFiles]scope
A.清热凉血,养阴生津 B.凉血退蒸,清肺降火 C.清热凉血,利尿通淋,解毒
下列属于北极科考站的是:A.长城站 B.中山站 C.黄河站 D.泰山站
你曾经在白天看见过星星吗?当你蹲的太久又起身太快,或者刚好被球场上飞来的足球砸中
2013年7月8日北京市海淀区政府宣布,将在海淀北部生态科技新区全力打造CID。
影响决策集权与分权程度的主要因素不包括()。A.决策的代价 B.决策的影响
(2021年真题)根据《建筑施工组织设计规范》,主持编制施工组织设计的应是(
最新回复
(
0
)