首页
登录
职称英语
Which of the following is INCORRECT about the agreement France and Germany have
Which of the following is INCORRECT about the agreement France and Germany have
游客
2024-09-20
65
管理
问题
Which of the following is INCORRECT about the agreement France and Germany have reached? [br]
The leaders of France and Germany have reached agreement on measures for tougher budgetary controls to try to ease the eurozone debt crisis. After meeting in Paris, Nicolas Sarkozy and Angela Merkel set out a programme of reforms to strengthen the rules which govern the eurozone. With the details, Chris Morris. Chancellor Merkel and President Sarkozy have set out a series of measures they want to implement as soon as possible. They include automatic sanctions for countries which exceed deficit limits and the requirement for countries to enshrine in law a promise to balance their budgets.(23)There’ll also be a role for the European Court of Justice, but no further demands on banks to take a voluntary loss on the money that they are owed.(24)Angela Merkel says they want all EU member states to sign up to this new deal, but they intend to go ahead, come what may.
选项
A、the new deal will be signed up by all EU members
B、all EU members promised to balance their budgets
C、France and Germany might implement the deal in advance
D、Germany and France hope to sign the deal anyway
答案
D
解析
本题考查对新闻内容的理解。根据句(24)可知,德国总理默克尔称德、法两国国会率先垂范,无论结果如何,希望先行实施。因此,正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766625.html
相关试题推荐
AllofthefollowingitalicizedpartsareusedasasubjectEXCEPTA、Itisstill
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Yo
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Yo
Writeanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowingsituation:Th
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Yo
Iraqilawmakersareexpectedtovoteonthe【D1】______agreementbyWednesday,
Iraqilawmakersareexpectedtovoteonthe【D1】______agreementbyWednesday,
Iraqilawmakersareexpectedtovoteonthe【D1】______agreementbyWednesday,
Iraqilawmakersareexpectedtovoteonthe【D1】______agreementbyWednesday,
WhichofthefollowingstatementsisCORRECTaboutLisa?[br][originaltext]W:
随机试题
•Readthetextbelowabouttimemanagement.•Inmostofthelines(41-52)ther
Inatelephonesurveyofmorethan2000adults,21%saidtheybelievedthes
SteveandYaserfirstmetintheirchemistryclassofanAmericanuniversity
范女士,50岁,汉族,湖北人,某初中教师,身高160厘米,体重70公斤,血压12
A.心悸不安,善惊易恐 B.心悸眩晕,胸脘痞满 C.心悸而烦,善惊痰多 D
《中华人民共和国教育法》的制定依据的是()A.《中华人民共和国宪法》 B
薪酬调查中,借助咨询公司的力量来完成的是()。A.商业性薪酬调查 B.政府薪
关于投标保证金,下列说法正确的是()。 A.采用联合体形式投标的,投标保证
百合固金汤与清营汤的共同药物是A.麦冬、熟地黄 B.生地黄、玄参 C.白芍、
根据材料消耗与工程实体的关系划分,施工中的材料可以划分为()。A.实体材
最新回复
(
0
)