首页
登录
职称英语
What does the professor mainly discuss? [originaltext] (12)In 1871 , the firs
What does the professor mainly discuss? [originaltext] (12)In 1871 , the firs
游客
2024-09-20
60
管理
问题
What does the professor mainly discuss?
(12)In 1871 , the first passenger elevators were used in office buildings and allowed architects to build higher than people could comfortably walk. Another innovation was in building technique. In 1885, the steel skeleton was introduced and allowed for the construction of tall buildings that could withstand high winds. We take for granted some of the other inventions that enabled people to live and work in skyscrapers. For example, few people realized that the telephone was necessary for vertical communication and that flush toilet and vacuum incinerator made waste disposal possible. Now, as we’ve entered the age of the super skyscraper, some with more than 200 floors, we see the need for even more technological innovations in the area of heating and cooling systems, for example. For all their benefits, these super tall buildings do cause problems though. For one thing, they place enormous strain on parking and traffic flow in urban areas.(13)But let’s leave behind these technical concerns and move on to consider some of the design elements that have come to characterize the age of the skyscraper.
选项
A、The development of the modern skyscraper.
B、The skyscraper’s effect on urban areas.
C、Problems with future skyscraper construction.
D、Safety regulations for skyscraper design.
答案
A
解析
主题总结题。本文按照时间顺序介绍了摩天大楼的发展情况:1871年电梯首次投入使用,随后建筑技术不断提高,电话、冲水马桶、吸尘器等也相继出现,使摩天大楼得到不断发展。所以正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766530.html
相关试题推荐
Whatisthemosteffectivewaytoreducetobaccouse?[originaltext]TheWorl
WhathashappenedtoIsrael’scurrency?[br][originaltext](27)Inrecentmo
Accordingtothenewsitem,themilitarycouncil______.[br][originaltext]
WhichofthefollowingisCORRECT?[originaltext]TheAsianelephantisoneo
Today’sWorldismainlyabout______.[br][originaltext]M:Hey,Sis.Areyouin
Today’sWorldismainlyabout______.[br][originaltext]M:Hey,Sis.Areyouin
Wheredoesthemangettheinformationabouttheaquarium?[br][originaltext]M
Wheredoesthemangettheinformationabouttheaquarium?[originaltext]M:Hi,
GermanChancellorAngelaMerkelmadeherspeechin______.[br][originaltext]
GermanChancellorAngelaMerkelmadeherspeechin______.[originaltext]Germ
随机试题
Howmuchisalargebottleofaspirin?[br][originaltext]M:I’dlikeabottle
AbudgetapprovedbytheEuropeanParliamentfortheEuropeanEconomicCommu
Theoceanbottom—aregionnearly2.5timesgreaterthanthetotallandarea
PassageTwoWhendidbacteriacomeintoventilationsystemaccordingtothe
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]PresidentBarackOba
根据现有资料可知画像石萌发于()。A.春秋战国时期 B.西汉时期 C.东汉
某配筋砌块砌体剪力墙房屋,房屋高度22m,抗震设防烈度为8度。首层剪力墙截面尺寸
分析商业银行所用的资源条件和经营目标是否能够与细分市场的需求相吻合,属于()。A
依据《专项规划环境影响报告书审查办法》,环境保护行政主管部门自收到专项规划环保影
女,36岁。乏力、头晕Hb64g/L,检查提示红细胞体积减少,中间淡染区扩大,
最新回复
(
0
)