首页
登录
职称英语
What does the pencil counting experiment suggest? [br] [originaltext] People
What does the pencil counting experiment suggest? [br] [originaltext] People
游客
2024-09-20
76
管理
问题
What does the pencil counting experiment suggest? [br]
People appear to be born to compute. The counting skills of children develop so that it is easy to imagine(8)an internal clock of computing guiding their growth.(9)Not long after learning to walk and talk, they can set the table with impressive accuracy—one knife, one spoon, one fork, for each of the five chairs. Soon they are so capable of anything that they have placed five knives, spoons and forks on the table and, a bit later they can tell the total number of these silverwares.
Of course, the truth is not so simple. This century, the work of psychologists has explained the subtle forms of daily learning on which intellectual progress depends. Children were observed as they slowly grasped concepts that adults take for granted—quantity is unchanged as water pours from a short glass into a tall thin one. Psychologists have since demonstrated that(7)young children, asked to count the pencils in a pile, readily report the number of blue or red pencils, but must be led to find the total.
Such studies have suggested that the introduction of mathematics is mastered gradually, and with effort. They have also suggested that(10)the very concept of abstract numbers that applies to any class of objects and is a factor for doing anything more mathematical and demanding than setting a table—is far from born to be.
选项
A、To explain that people are born to compute.
B、To illustrate children’s counting skills.
C、To prove that people gradually learn to compute.
D、To suggest the ways to learn computing.
答案
C
解析
主题总结题。由句(10)可知,文章旨在证明计算能力不完全是天生的,还需要后天的指导和学习。所以答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766113.html
相关试题推荐
Whatismainlytalkedaboutinthenewsitem?[originaltext](1)Britainhasa
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext](9)Hackerstriedtogetpersona
Whatisthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext]AcrossthePacificn
Thepassagemainlyaimsto______.[br][originaltext]Scientistshavecomeu
Thepassagemainlyaimsto______.[br][originaltext]Scientistshavecomeu
Thepassagemainlyaimsto______.[originaltext]Scientistshavecomeupwith
Whatdoesthepencilcountingexperimentsuggest?[br][originaltext]People
Whatdoesthepencilcountingexperimentsuggest?[br][originaltext]People
Whatdoesthepencilcountingexperimentsuggest?[originaltext]Peopleappea
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
随机试题
Thebasic______oftheirphilosophyisthateveryoneshouldbefreetodoasthey
Girlsthinktheyarecleverer,moresuccessfulandharderworkingthanboys
Nike’sSuccessNikeperformedwellduringthelastquarter.Businesswasupi
[originaltext]W:Sitdown,please,Mr.Black.Ihopeyouenjoyedyourjourney.
下列()是监理工程师地位独立性的体现。Ⅰ.监理单位不得承包工程;Ⅱ,监理单位
Litter疝嵌顿的内容物为A.小肠憩室 B.盲肠 C.部分肠壁 D.多个
正常精液中前列腺液约占()。A.10% B.20% C.30% D.
根据《资金申购上网定价公开发行股票实施办法》,申购日后的(),证券登记结算公司对
根据《中华人民共和国海关法》的规定,海关的基本任务是( ). A.监管 B
(二) 【背景资料】 某矿井采用立井开拓方式,风井位于井田
最新回复
(
0
)