首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] (12)Memory, they say,
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] (12)Memory, they say,
游客
2024-09-20
60
管理
问题
What is the passage mainly about? [br]
(12)Memory, they say, is a matter of practice and exercise. If you have the wish and really make a conscious effort, then you can quite easily improve your ability to remember things. But even if you are successful, there are times when your memory seems to play tricks on you. Sometimes you remember things that really did not happen. One morning last week, for example, I got up and found that I had left the front door unlocked all night, yet I clearly remembered locking it carefully the night before. Memory "tricks" work the other way as well. Once in a while you remember not doing something, and then find out that you did. One day last month, for example, I was sitting in a barber’s shop waiting for my turn to get a haircut, and suddenly I realized that I had got a haircut two days before at the barber’s shop across the street from my office.(11 - 1)We always seem to find something funny and amusing in incidents caused by people’s forgetfulness or absent-mindedness.(13)Stories about absent-minded professors have been told for years, and we never get tired of hearing new ones. Unfortunately, however, absent-mindedness is not always funny.(11 - 2)There are times when tricks of our memory can cause us great trouble.
选项
A、Learn effective ways to remember things.
B、Make a conscious effort to practice and exercise.
C、Never stop learning.
D、Never give up trying.
答案
B
解析
语义理解题。根据句(12)可知,通过努力练习及实践是可以提升记忆力的。所以正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3766039.html
相关试题推荐
Whatismainlytalkedaboutinthenewsitem?[br][originaltext](1)Britain
Whatismainlytalkedaboutinthenewsitem?[br][originaltext](1)Britain
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext](9)Hackerstriedtogetp
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext](9)Hackerstriedtogetpersona
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]AcrossthePacificnow,to
TheearthquakewhichtookplaceonSaturdayinJapan______.[br][originaltext]
TheearthquakewhichtookplaceonSaturdayinJapan______.[originaltext]Th
Thepassagemainlyaimsto______.[br][originaltext]Scientistshavecomeu
Whatdoesthepencilcountingexperimentsuggest?[br][originaltext]People
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[originaltext]Before18
随机试题
TwocitiesthatlayattheedgeoftheMediterraneanmorethan1,200years
【S1】[br]【S8】L注意本句句内的比较:此处,作者将五十年代年轻成年人的结婚年龄与之前美国历史上其他各代人的结婚年龄相比较,所以所填形容词应意为“以前
下列哪种表现不属于B受体兴奋效应()A.支气管扩张 B.血管扩张 C.心脏
学过高等数学后有利于对初等数学的进一步理解和掌握,这属于( )。A.顺向正迁移
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
长期借款的金额高、期限长、风险大,所以在签订合同时,除基本条款外不能再附加条款,
单位和个人违反规定开立和使用账户,对其承担的行政责任,由相关行政部门委托商业银行
下列监理工程师对质量控制的措施中,( )是属于技术措施的。A.落实质量控制责任
某电厂照明检修电源采用TN-S系统,某检修用三相电源进线采用交联聚乙烯绝缘铜导线
最新回复
(
0
)