首页
登录
职称英语
According to the news, it’s NOT risky to invest your money on [br] [originaltex
According to the news, it’s NOT risky to invest your money on [br] [originaltex
游客
2024-09-20
45
管理
问题
According to the news, it’s NOT risky to invest your money on [br]
Over in Europe, the financial outlook for a few countries isn’t looking too good. The investment ratings for Spain, Portugal and Greece all went down this week. Greece might be the worst situation. Experts are using the word "junk" to describe that nation’s investment rating. Basically, they’re saying that it’s very risky to put your money there. Greece has a massive debt, nearly $400 billion. That’s bigger than the country’s economy. Greece is developing ways to cut spending, but Greek workers aren’t too happy about some of those plans, and they’ve been protesting about it. Greece is also asking for financial help from the European Union: a bailout of more than $50 billion.
选项
A、Greece resort to the E.U. for financial assistance.
B、Greece’s debt is more than $500 billion.
C、Greece’s investment rating is "junk".
D、Greek workers are unhappy about some of government’s plans.
答案
B
解析
细节判断题。新闻中指出,希腊的债务高达4000亿。选项A、C、D与新闻内容相符,故正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3765891.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,thefastbroadbandInternetservicecouldbeavailable[o
Whatisthethemeofthepresident’sspeech?[originaltext]Duringaspeechy
Whatisthisnewsitemmainlyabout?[br][originaltext]Researchintothei
Whatisthisnewsitemmainlyabout?[originaltext]Researchintotheicecap
Whydoesthemanbuyasweaterwhichhedoesn’tlike?[br][originaltext]M:Wha
Whydoesthemanbuyasweaterwhichhedoesn’tlike?[br][originaltext]M:Wha
Whatdoesthemanwant?[br][originaltext]W:CanIhelpyou,sir?M:Yes.Coul
Whatdoesthemanwant?[br][originaltext]W:CanIhelpyou,sir?M:Yes.Coul
Whatdoesthemanwant?[originaltext]W:CanIhelpyou,sir?M:Yes.Couldyou
Whichstatementbestdescribestheman?[br][originaltext]M:Hi,honey!What’s
随机试题
Completethesummarybelow.ChooseNOMORETHANTWOWORDSfromthepassagefore
Listentothefollowingdialogueandinterpretitasrequired.Afteryouheara
Scientistshopethatdatafromtheprobewillpavethe______foramoredetaile
A.autonomyB.bondsC.chronicD.correlatedE.detailF.in
WelcometoVirginiaPleasecometofeelthe
患者,男,72岁。1周前早晨起床发现半身肢体瘫痪,现病情稳定准备进行康复功能训练
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成( ) A.如上图所示
近年来,随着我国改革开放的深入和加入WTO后,我国汽车的价格一直呈现下降的趋势。
社会主义市场经济的理论的基本内涵有( ) A.计划经济和市场经济都是经济手段
合理情绪疗法的局限性在于()。 A.不易操作 B.缺少理论 C.不适用于过
最新回复
(
0
)