首页
登录
职称英语
Who will be imposed sanction according to the agreement of the conference? [orig
Who will be imposed sanction according to the agreement of the conference? [orig
游客
2024-09-19
62
管理
问题
Who will be imposed sanction according to the agreement of the conference?
Ministers from seven eastern African countries said they would impose economic and travel sanction on clan warlords in Somalia who were, last April, ousted by an Islamic militia from the capital Somalia. Kenya has already announced its refusing the warlords’ bank accounts and banning them from entering the country. The Kenya Foreign Minister R.T. said the warlords should not enjoy privileges while creating miseries in Somalia. "We will not allow them to bring their kids to school here. We will not allow mem to enjoy the facilities in our five-star hotels when they create hell in their own country."
选项
A、Other eastern African countries.
B、Islamic militia in Somalia.
C、Clan warlords in Somalia.
D、The Kenya Foreign Minister.
答案
C
解析
细节判断题。新闻的主要内容就是表达东非的七国将对索马里宗族的军阀首脑实施进一步的制裁,这一点在新闻的导语中可以听到。制裁不涉及其他人,所以正确的选项应该是C选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3765555.html
相关试题推荐
AccordingtothisPassage,theumbrellawasprobablyfirstinvented[br][origi
AccordingtothisPassage,theumbrellawasprobablyfirstinvented[originaltex
Accordingtothereport,alltheglamourofHollywoodis[br][originaltext]
ThefollowingsecuritymeasureswillbetakenaccordingtotheInteriorMinister
Accordingtothepassage,whyarethechemicalsusedinagriculturesafe?[origi
Whatdidthewomandolastnightaccordingtotheconversation?[br][originalt
Whatdidthewomandolastnightaccordingtotheconversation?[br][originalt
Whatdidthewomandolastnightaccordingtotheconversation?[originaltext]W:
Whowillbeimposedsanctionaccordingtotheagreementoftheconference?[orig
Accordingtothespeaker,whydon’tstudentslikestudyinghistory?[br][origi
随机试题
【B1】[br]【B19】A、articleB、reportC、workD、feelingC由句子结构可知应填入一个名词作表语,但article(文
Thatteacherisverygood______children.A、overB、atC、onD、withDThatteacher
COMETOTHEFIRSTEVERDIOPTRADESHOW!Morethan200Algerianmanufacturersare
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Goodadviceis______price.A、overB、beyondC、aboveD、topB介词辨析题。此句中beyond是“超出”的
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thediagramshowsthest
下列属于地下排水设施的有()。A.边沟 B.盲沟 C.暗沟 D.渗沟
下列对框支承隐框玻璃幕墙的玻璃板块安装的说法,不符合规范要求的有()。 A
按照《价格法》、《房地产经纪管理办法》等法律法规要求,房地产经纪机构应( ),
最新回复
(
0
)