首页
登录
职称英语
Who is responsible for the management of schools? [br] [originaltext] Educat
Who is responsible for the management of schools? [br] [originaltext] Educat
游客
2024-09-19
62
管理
问题
Who is responsible for the management of schools? [br]
Education is required and free for every child in the United States. Most children start by the age of six. They attend eight years of elementary school and four years of high school or secondary school. The money for free public schools conies from taxes, and each state is responsible for its own educational system. The state authorities set the educational requirements but leave the management of the schools in the hands of the local communities. Most states require their children to go to school until a certain age: This age varies from 16 to 18 years according to the laws of the individual states. The Federal government contributes funds to the states for additional schools and school services. After graduation from high school, a student can start his higher education in a two-year college, a four-year college, a university, or a specialized professional school— either public or private. Most colleges admit students on the basis of their high school records. The cost of a college education is expensive in private universities, but it is much less in those supported by states and cities. Many students receive scholarships from the schools, the government, or private foundations and organizations. More than 50% the college students work to help pay their college expenses. Only 2% of the population of the country cannot read and write.
选项
A、6%.
B、5%.
C、2%.
D、8%.
答案
C
解析
细节题。题目问的是全国文盲所占的百分比。文章结尾句明确说明全国有2%的人口不能读书和写字,关键是理解cannot read and write和illiterate的对等关系。C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3765463.html
相关试题推荐
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[originaltext]P
Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?[originaltext]Good
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Reception.MayIh
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Reception.MayIhelpyo
Theconversationismainlyabout[br][originaltext]W:Hi,gotanyplansforto
Theconversationismainlyabout[br][originaltext]W:Hi,gotanyplansforto
Howmanypeoplegotwoundedinthisincident?[originaltext]AtleasttwoLib
Howmanymajorgeneralswerekilledintheattack?[originaltext]Fifty-seven
Accordingtothenews,mostofthevictimswere[br][originaltext]Fifteen
Accordingtothenews,mostofthevictimswere[originaltext]Fifteenpassen
随机试题
Whyaresomanypeopleunhappyintheirjobs?Herearetwoprimaryreasons.
AmanwasarrestedafteraPremierLeaguematchatStokeCitybecause[br][ori
Whenthemancomestothewoman,he______.[br][originaltext]W:Goodmorning.
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
气体灭火系统驱动气瓶的支、框架或箱体应固定牢靠,并做防腐处理;驱动气瓶上应有标明
鼻腭动脉为哪一条动脉的直接分支()A.蝶腭动脉 B.上颌动脉 C
职业道德的基本要求有()。A.爱岗敬业 B.诚实守信 C.奉献社会
我国监管机构通过调整风险权重、相关性系数、有效期限等方法,提高特定资产组合的资本
交通肇事与道路的关系相当于()与() A.食物中毒医院B.瓦斯爆炸矿井
文中的括号处应填入的词语为:() A.政策 B.部署 C.精神 D.
最新回复
(
0
)