首页
登录
职称英语
We can infer from the report that [originaltext] The United Nations Children’
We can infer from the report that [originaltext] The United Nations Children’
游客
2024-09-19
61
管理
问题
We can infer from the report that
The United Nations Children’s Fund, UNICEF, reports that more than half the world’s children are mired in poverty, war and the threat of AIDS. Berry Rivers reports: More than 1 billion children worldwide are suffering from severe hardships that are denying them a healthy and secure upbringing, UNICEF reports. UNICEF says the 1989 Convention on the Rights of the Child is routinely violated and blames governments for their failure to prevent human rights abuses and carry out economic reforms. UNICEF Executive Director Carlo Bellamy says while progress has been made in some areas overall countries around the world has failed their children. Carlo Bellamy blames the governments and urges citizens to become more active in demanding greater accountability from their representatives.
选项
A、UNICEF is satisfied with the progress made in protecting children.
B、the 1989 Convention on the Rights of the Children is firmly observed worldwide.
C、more than 2 billion children worldwide are mired in poverty, war and the threat of AIDS.
D、human rights abuses and failure in economic reforms are the main causes of the severe hardships of children.
答案
D
解析
推断题。文中提到:UNICEF报道说,1989年的关于儿童权益的决议被频繁地违反,并指责政府在阻止违反人权和推行经济改革方面的失败。故可推断出答案D正确。文中两次出现blame(责备,谴责)一词,故选项A不符题意。选项B、C内容与文中事实不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3765445.html
相关试题推荐
Whatarethespeakersdiscussing?[originaltext]M:Hi,Maria,what’sup?W:Well
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]W:Whydo
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]W:Whydoyout
TheWHOisworriedabout[br][originaltext]TheWorldHealthOrganizations
Whatistheproposaldrawnbyaninternationalpanel?[originaltext]TheUnit
CheneysaidtheU.S.isstronglycommittedto[br][originaltext]Cheneytra
CheneysaidtheU.S.isstronglycommittedto[originaltext]Cheneytraveled
WhydomostAmericansknowthegartersnakes?[br][originaltext]Weoftenp
WhydomostAmericansknowthegartersnakes?[br][originaltext]Weoftenp
WhydomostAmericansknowthegartersnakes?[originaltext]Weoftenpasson
随机试题
Accordingtothenews,it’sNOTriskytoinvestyourmoneyon[originaltext]
Notlongago,mosthistorianshadtobetravelers.【C1】______writtenaccount
[originaltext]W:It’sgoodtoseeyouagain.Whatareyoudoingthesedays?You
He’salready______severaloftheproposalsinhiseconomicplantoaccommodated
DearMary,ItwascertainlygrandofyouandTomtocomeandseemeoffIk
下面关于凭证式国债的有关说法正确的是( )。 ①各经办单位对在发行期内已缴款
喷锚暗挖法的主要开挖方法中沉降大的是( )。 A、CRD法 B、正台阶环
以下说法中正确的是A.新斯的明可用于有机磷中毒治疗过程中所发生的阿托品过量中毒
从事代理记账工作的人员应遵守以下哪些规则()。A、依法履行职责 B、保守商业秘
患者男,45岁。因肝硬化(失代偿期)入院。1天前出现明显呼吸困难。查体:体温正常
最新回复
(
0
)