首页
登录
职称英语
[A]disabled[I]suffering [B]significantly[J]unhappy [C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering [B]significantly[J]unhappy [C]related[K]life
游客
2024-09-17
43
管理
问题
[A]disabled[I]suffering
[B]significantly[J]unhappy
[C]related[K]lifestyles
[D]involved[L]compared
[E]outlook[M]primarily
[F]surviving[N]releasing
[G]pessimistic[O]adjustments
[H]attitude
Studies suggest optimists live longer and enjoy better health than pessimists. The real mystery is why. Highly optimistic people have【C1】______lower death rates. People with positive emotions have lower blood pressure. The most【C2】______men are more than twice as likely to develop heart disease【C3】______with the most optimistic.
But is it optimism that makes people healthy, or do healthy people understandably have a brighter【C4】______? To get a better handle on things, scientists have adjusted their analyses in recent years to account for pre-existing medical conditions. Studies that made these【C5】______found that existing illnesses don’t negate the benefits of optimism.
In one example of how humans keep their spirits up no matter what, researchers found older people【C6】______various illnesses still said they thought they were aging well. Another study found that the sick and【C7】______don’t wallow in misery as is commonly believed.
But why is optimism so beneficial? Perhaps optimists enjoy better health and longer lives because they lead healthier【C8】______, build stronger social support networks, and get better medical care, the Health Watch article suggested. Also, stress is known to kill,【C9】______hormones that cause deterioration(变坏)of everything from your gums to your heart. Optimists might have lower levels of stress hormones. More study is needed, the Health Watch article says, because it’s likely that multiple mechanisms are【C10】______. [br] 【C9】
选项
答案
N
解析
根据句子结构可知,此处应填入一个动名词。空格前的部分表示:人们都知道压力具有很大的杀伤力,接下来是具体的说明,根据常识可判断,本句意思是:它能够释放出让你从牙龈到心脏全身各个部分都衰竭的激素,故选[N]releasing。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3762535.html
相关试题推荐
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
[A]disabled[I]suffering[B]significantly[J]unhappy[C]related[K]life
(1)Prolongedsleepdeprivationincreasestheriskofsufferingfromastroke
(1)Prolongedsleepdeprivationincreasestheriskofsufferingfromastroke
Therailwaystationwascriticizedforitslackofdisabled_______.A、equipmentB
Lookingatwhathehasdoneforthosedisabledchildren,one_______forgivehis
[originaltext]W:Hey.Uh,youlookreallyunhappy.What’sgoingon?M:Ah,you
随机试题
[originaltext]I’dliketoopenacheckingaccount,please.(A)I’vealreadysent
What%theword"saying"(Line1,Para1)inthispassagemean?[br]Fromthispas
ComputerprogrammerDavidJonesearns£35,000ayeardesigningnewcomputer
“一带一路”的宏伟构想,从历史深处走来,融通古今、连接中外,_____和平、发
鼻部脑膜脑膨出患者的膨出部破溃感染时应采用()A.颅骨手术法 B.
阴中求阳的适应证是A.阴虚 B.阳虚 C.阴盛 D.阳盛 E.
共用题干 FamilyHistoryInanagewhentechn
2018年,我国全社会用电量68449亿千瓦时,同比增长8.5%,增幅同比提高1
畸形舌窝A.牙齿发育异常 B.牙齿形态异常 C.牙齿结构异常 D.牙齿萌出
石方填筑路堤工艺流程有()。A.洒水晾晒 B.振动碾压 C.路基成型 D
最新回复
(
0
)