首页
登录
职称英语
Throughout the history of mankind, people have been asking, "Can it really h
Throughout the history of mankind, people have been asking, "Can it really h
游客
2024-09-16
65
管理
问题
Throughout the history of mankind, people have been asking, "Can it really happen? The question was asked when people first thought of going out on the oceans. It was asked when Columbus set out on his journey, and as Marco Polo set sail. People thought the ships would drop off the edge of the world. In the 1960s, when astronauts made plans to reach the Moon, many people believed it could never happen. But men did walk on the Moon, and they rode across the surface in Moon cars.
And what about space colonies? Can they really happen? The answer is a strong yes. Space colonies can be built. Right now engineers have the knowledge needed to get started. Space colonization is in our future. It offers endless opportunities for people to expand. There are resources in space — endless energy, materials in the Moon and the asteroids, the advantages of weightlessness and a high vacuum.
The opening of the space colony will be exciting. It will challenge the entire world. Each nation will be working on something outside its boundaries, and people from all corners of the world will be deeply involved in the most exciting adventure that mankind has ever attempted.
Nations with the most advanced knowledge of electronics and the most well-developed industries will take the lead, but many countries probably will also contribute scientists and engineers. Early space colonists will come from all over the world. Space colonies will bring people together for a great international effort. They may be a strong force for peace among all nations. Life in a space colony should be very satisfying. People will have a high standard of living — a pleasant home, plenty of food, unlimited energy, and challenging opportunities.
Many people from Earth may prefer to live in space colonies, where the weather can be controlled, days can be made longer or shorter, and seasons can be adjusted to please the population. A person can be weightless, if desired, or live in a region where there is gravity, in surroundings more like these of Earth itself.
Each colony will have its own managers and engineers — people responsible for the operation of the colony. And each person will have a sense of responsibility, an essential part to play in the success of the colony. It is certain that in the future fundamentally new things will be happening. The only way to explore it is to use your imagination. [br] Which of the following statements is NOT true?
选项
A、Some developed countries will take the lead in building space colonies.
B、All countries will build their own space colonies.
C、People all over the world will take part in building space colonies.
D、Every country will do its bit in building space colonies.
答案
B
解析
事实细节题。第四段中指出:“世界各国的人们都将参与太空的开发,发达国家起到主导作用”,但没有提到所有国家将各自建立自己的太空移民点。故正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3760486.html
相关试题推荐
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreally
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreally
Veryfewpeoplecouldunderstandhislecture,thesubjectofwhichwasvery_____
Today,moreandmorepeopleareusingcreditcardsinsteadofmoneytobuyt
Today,moreandmorepeopleareusingcreditcardsinsteadofmoneytobuyt
Attheendoftheroadstandsastonehouse,______historydatesbacktothe17th
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembe
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembe
[originaltext]Theresa:Hi,Frank,yoursurveysoundsverygood.Howmanypeople
[originaltext]Theresa:Hi,Frank,yoursurveysoundsverygood.Howmanypeople
随机试题
Ifexcellentworkresultsinfrequentpayincreasesorpromotions,theworkersw
Beforediscussingtheeffectofdeflationandinflationonthedistribution
根据体积密度不同,纤维板分为硬质纤维板、半硬质纤维板和软质纤维板。其中半硬质纤维
某公司目前的息税前利润为200万元,发行在外普通股200万股(每股1元),已发行
提高胃癌治愈率的关键是A.生物治疗 B.早期诊断 C.免疫治疗 D.心情愉
患者,男,50岁。胸痛剧烈,痛无休止,伴身寒肢冷,气短喘促,脉沉微。治疗应选用的
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
(2018年真题)我国的资本市场主要包括()。A.债券市场和股票市场 B
共用题干 随着房地产的升温,从事房地产工作的队伍也更加庞大。北京地区就有200
关于生产技术方案的选择,下列说法中正确的是()。A.应结合市场需要确定建设
最新回复
(
0
)