首页
登录
职称英语
Nutrition is the science of food, its use within the body, and its relations
Nutrition is the science of food, its use within the body, and its relations
游客
2024-09-16
20
管理
问题
Nutrition is the science of food, its use within the body, and its relationship to good health. It includes the study of the major food components — protein, carbohydrates, fat, vitamins, minerals, and water — and more than fifty specific nutrients of which are composed. Nutrition is vital to the good health of all people of all ages. When you eat, you are doing much more than simply filling an empty stomach. The food you take in ultimately feeds all the cells of the body as it makes materials for bones, skin, hair, muscles, etc. and provides the fuel for efficient operation. Too little food or too much — or worse, too much low-nutrient food — tends to lead to poor health. We now have evidence that poor nutrition may be linked to many serious diseases — among them are heart disease, stroke, and some types of cancer.
Although most people are aware of the connection between good nutrition and good health, in recent years so many conflicting claims have been published about particular foods that the public has been left in confusion. Should you use saccharin in your coffee, on the theory that too much sugar is bad for you? But some studies have connected saccharin with cancer. And what about a cup of coffee? Isn’t caffeine a hazard? Perhaps you decide to switch to herb tea instead — and then read in the newspaper that some herb tea, although completely "natural" , also contains small amounts of natural plant poisons.
You can avoid some of these confusions, however, by studying what food is composed of and how it acts in the body. Good nutrition, as you will see, is not simply a matter of avoiding any one harmful food or filling up on any supposedly good food. We know that several types of food work together to produce good health. [br] What does the author of this passage mean by nutrition?
选项
A、Nutrition means eating what is believed to be good food.
B、Nutrition means the study of good food and its functions.
C、Nutrition means avoiding any harmful food.
D、Nutrition is the science about cuisine.
答案
B
解析
事实细节题。A、C选项文章中未提及,显然是不对的。第一段和第二段都谈到nutrition一词,根据文章第一段第一句话Nutrition is the science of food,its use within the body,and its relationship to good health.可判断选项D的内容不够完整,nutrition不仅是关于食物的科学,还包括其在体内的作用以及与健康的身体之间的关系。故B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3760286.html
相关试题推荐
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreally
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.But
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.But
Nutritionisthescienceoffood,itsusewithinthebody,anditsrelations
Readingefficiencymeansthe______ofareadingtaskwithinanappropriatetimef
Thewayinwhichpeopleusesocialspacereflectstheirsocialrelationships
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.But
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.But
AnAustralianresearchgroupmayeasehumanity’scollectiveconscienceover
AnAustralianresearchgroupmayeasehumanity’scollectiveconscienceover
随机试题
当下人们倡导更健康的生活方式,自行车已再度回归人们的生活,重新成为人们重要的出行工具。Asahealthierlifestyleisbeingpro
Today,studentswhowanttolearnEnglishintheUShaveawidechoiceofco
DorisLessingwasbornin1919inPersia,movingasachildwithherfamily
Then______wehadbeenlookingforwardto.A、camethehourB、thehourcameC、comes
安排会议的就餐工作一定要事先确定好()。A.菜单 B.伙食标准和进餐方式
填入横线③处的过渡用语最恰当的是()。 A.“现函复如下” B.“现批
流感疫苗的接种对象不包括A.6~35个月的婴幼儿 B.60岁以上的老年人 C
根据《医疗用毒性药品管理办法》及相关规定,关于医疗用毒性药品生产、经营管理的说法
S公司拥有甲、乙、丙、丁四家公司表决权资本的比例分别为63%、32%、70%和2
骨盆底的组成,下列哪项不正确A、盆膈由肛提肌及其筋膜组成,是支托盆内脏器的最主要
最新回复
(
0
)