首页
登录
职称英语
No matter what the reason, though, juggling more than one job is guaranteed
No matter what the reason, though, juggling more than one job is guaranteed
游客
2024-09-15
14
管理
问题
No matter what the reason, though, juggling more than one job is guaranteed to be a crash course in time management. If you’re not careful, the word "crash" could become more than figurative.
We all know that we’ll have to figure out a time management system when we take on a second job. Equally obvious is the fact that what works for one person (and their jobs)probably won’t work for anyone else. It’s up to you to find a system and stick with it. There are a few tricks, though, that can help.
Keep firm dividers between your different jobs. Even if you are the boss on your second job—you’re working for yourself—you have an obligation to keep that work separate from your day job. Focus on what’s in front of you. There’s actually a benefit to punching a clock when you work for more than one supervisor. When you’re on the clock for Company A, you know exactly which projects you should be working on. If Company A is paying for this time, you should be theirs, heart and soul, at least until you clock out.
Good records can also help. I’m not just talking about the calendars and task lists most of us rely on, either. Making sure that you have any contact information available no matter whether you’re at Job A, Job B or Home can take some extra effort, but it’s worth it. The same goes for your notes and other paperwork.
There will come a day when an emergency comes up at Job A when you’re supposed to be taking care of something for Job B. It’s a fact of life. Unless you have very understanding supervisors or clients, you’re going to have to choose between your jobs. In the moment, it’s very hard to make that decision. I’ve decided between jobs based on which I enjoyed more, which paid better and which was more likely to fire me.
You can’t necessarily make decisions ahead of time, either. The best you can do is make sure you know which of your commitments is the priority when you’re thinking calmly and rationally. Beyond that, I’d suggest thinking about contingency plans. Personally, my contingency plan is very simple. I can pick up and move any of my projects to anywhere that has Internet access.
I know plenty of people who bring their work to their primary job. It seems to be a favorite tactic of folks starting up a freelancing career or small business. I don’t think that’s the best way to manage a packed schedule. If you don’t have your primary employer’s permission, the arrangement is shady at best. That said, these situations do happen. If you’re in one of them, the best advice is to just keep things quiet. Give precedence to the employer who is paying you for this specific chunk of time.
Some companies don’t want you to work anywhere else. They want you to put in your eight hours, go home, sleep well and come back rested. Others consider employees who go looking for other projects as assets—such employees have a jump start on networking and have a wider variety of experiences.
Unfortunately, most supervisors do not come with a label describing which variety they are. Because it can be very hard to figure out your boss’ stance, the general rule seems to be that you keep quiet on your extracurricular activities. I wouldn’t talk about Job A at Job B, although, if my boss was to bring up the matter, I’d be entirely truthful. [br] When an employer considers the employees who go looking for other projects as assets, he ______.
选项
A、encourages them to become free lances
B、doesn’t think they can work both jobs well
C、appreciates their wide variety of experience
D、doesn’t want them to take up any second job
答案
C
解析
倒数第2段第1句开头的Some和第3句开头的Others表明第1、2句和第3句是并列的成份,但讲述的内容相反,第3句表明另外的一些雇主觉得有第二份职业的员工对公司来说是有用的资源,因为这些雇员有wider variety of experience,由此可见,C最能表达这些雇主的想法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3759744.html
相关试题推荐
Nomatterwhatthereason,though,jugglingmorethanonejobisguaranteed
PASSAGEFOUROurinnerthought文章第三段主要讲表现坦诚的一些风险。而本段的结构为“总一分”结构,第一句话是整段意思的概括,因此sha
"Untilrecently,Ithoughtthattherewouldneveragainbeanopportunityto
NovemberisDiabetesEyeHealthMonth,andthat’sjustoneofthereasonsto
NovemberisDiabetesEyeHealthMonth,andthat’sjustoneofthereasonsto
PASSAGETWOHaveabasicknowledgeofinsurancecoverage.从最后一段首句Althoughinsuranc
(l)Althoughnumbersofanimalsinagivenregionmayfluctuatefromyearto
(l)Althoughnumbersofanimalsinagivenregionmayfluctuatefromyearto
_____yousayisofnousenow.A、NomatterwhichB、NomatterwhatC、WhichD、What
Inthesentence"Thethoughtcametohimthatmaybetheenemyhadfledthecity"
随机试题
[originaltext]M:Hi,DianaI’msurprisedtoseeyouonthecitybus.Yourcari
B
复苏中使用肾上腺素的目的是A.增强心肌收缩力 B.使心室纤颤由细颤转为粗颤
粉煤灰游离氧化钙的试验方法有甘油酒精法和乙二醇法,其中甘油酒精法是基准方法。
老年人长期接受激素治疗会导致A.心源性疾病 B.肺炎 C.溃疡病 D.骨质
A.血容量严重不足 B.血容量轻度不足 C.容量血管过度收缩 D.心输出量
熟石灰的成分是()。A、CaCO3 B、CaO C、Ca(HCO3)2
证券公司应当按照( )有关规定采集、记录、存储、报送客户交 易终端信息,并采
一级消除动力学药物单剂静脉注射时,消除速率常数(k)与半衰期t的关系是A.k=0
“一朝被蛇咬,十年怕井绳”,从条件反射的角度进行解释,这是因为发生了A.条件反射
最新回复
(
0
)