首页
登录
职称英语
(1)Now that it’s summer, the generation gap in the office is as obvious as t
(1)Now that it’s summer, the generation gap in the office is as obvious as t
游客
2024-09-15
61
管理
问题
(1)Now that it’s summer, the generation gap in the office is as obvious as the almost-bare feet flip-flopping down the hallway. Baby Boomer bosses, in their Hillary pantsuits, eye entry-level Millennials with bemusement at best and disdain at worst: Why the tight tops and skinny jeans? Twentysomethings shrug off the scrutiny: It seems parents and bosses just don’t understand.
(2)Sallie Gaines represents the older generation. A senior vice-president in the Chicago office of public relations agency Hill & Knowlton, Gaines, 55, is no fashionista. "I am an old, fat, white woman," she announces. "I am not stylish." She wears dull-colored suits most days, tweed jackets on occasion, and on casual Fridays, she sports twin sets, Norm Thompson black jeans, and earth-tone flats. She tucks her light brown hair neatly behind her ears.
(3)But if Gaines dresses without flash, she does it consciously. She says she came of age at a time when women wanted only to blend into male-dominated workplaces, not call attention to their femininity. She says her dress also conveys to clients and co-workers that she is a professional at work. It’s no wonder then that she is unnerved by women who drift into work wearing bright tops or fitted dress pants. Or that she is downright shocked when they wear even less, baring bellies, toes, or tattoos. "We banned flip-flops here two years ago," says Gaines. "I still can’t believe we had to tell people not to wear them."
(4)Like others in the younger generation, Anne Mahoney considers herself a hard worker who wants to be taken seriously. But she is also not afraid to bring a little sass to the workplace. A short, freckle-faced brunette who started as a junior account executive at Hill & Knowlton two years ago, Mahoney, 25, shows up for work most days in black dress pants from Limited or Express, a bright, fitted shirt—purple, teal blue, and kelly green are her favorites—and heels. High ones, like her pair of three-inch orange Tommy Hilfigers. "Hopefully, older women see us as having more freedom in what we wear, and hopefully, they don’t hold it against us," she says.
(5)Gaines says Mahoney’s generation never has had to worry about sexism in the workplace, so the women think nothing of wearing clothes that highlight their bodies. Mahoney’s response? "I watch old Murphy Brown shows and see the big shoulder pads and the women dressing more masculine, and it is so off-putting. I don’t think that kind of fashion proves anything today. It doesn’t mean you are more serious. People feel more comfortable dressing in tune with their personalities."
(6)As temperatures rise, Mahoney says she’ll ditch her black dress pants for short-sleeved cotton summer dresses in sea green, with a Jones New York(JNY)white cardigan over the top. It’s a good thing she mentioned the sweater. Gaines on bare arms: "Nope." Mahoney won’t be wearing stockings, however. "I think that really is a generational thing," she says. "I would never wear nylons." Gaines will, even if she hates them. "You don’t want to flash skin."
(7)"I’m not saying join a nunnery or wear a burka," says Gaines, whose summer wardrobe is black or neutral-colored suits from Lands’ End, "but come on." [br] What kind of an image does Anne Mahoney want to convey through her dress?
选项
A、Causal.
B、Delightful.
C、Interesting.
D、Unrestricted.
答案
D
解析
根据题干中的Anne Mahoney定位到第4段。该段最后一句中的freedom一词与D虽然词性不同,但意思最为相近,故D为本题答案。其他选项缺乏原文依据。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3759412.html
相关试题推荐
HowmanypeoplewereshotbytheMexicanpoliceofficers?[originaltext]Four
WhywasthemanintheStudentUnionOffice?[br][originaltext]W:Hi,Stan,wh
WhywasthemanintheStudentUnionOffice?[br][originaltext]W:Hi,Stan,wh
WhywasthemanintheStudentUnionOffice?[br][originaltext]W:Hi,Stan,wh
[audioFiles]2016m4x/audio_ezfj_366_20164[/audioFiles]Picnic野餐Assummertime
Wherehavethefamilydecidedtogoforavacationthissummer?[br][originalt
Wherehavethefamilydecidedtogoforavacationthissummer?[br][originalt
WhereisJoan’sfamilygoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charles,I
WhereisJoan’sfamilygoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charles,I
WhereisJoan’sfamilygoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charles,I
随机试题
[originaltext]W:Whendoyouneedtohavethelettertyped?M:Thesoonerthe
Hasitstopped(rain)______yet?raining本题考查stop后面加动名词的用法,表示“停止做同一件事情”。雨一直在下,这是一种
意外伤害保险的“伤害对象”指对人的()伤害。A.身体 B.权利 C.心理
良好的企业经营素质和优秀的管理是形成良好的商品质量及其较高知名度和信誉的保证,一
施工安全管理控制必须坚持的方针是()。A、控制成本,确保安全 B、安全第一,预
菊花的作用是A.胜湿止痛 B.平肝明目 C.止血 D.疏风散寒 E.生津
下列关于半夏对胃肠道的作用,说法不正确的是A促进胆汁分泌 B胃黏膜损伤保护
属于ACE抑制药的药物是A.维拉帕米 B.卡托普利 C.哌唑嗪 D.肼屈嗪
关于蛋白尿的叙述,不正确的是 A.每日尿蛋白持续>150mg为蛋白尿B.体位
风险控制措施计划在实施前宜进行评审,评审的主要内容包括( )。A.更改的措施是否
最新回复
(
0
)