首页
登录
职称英语
To many visitors to a country the word "city" means the capital city. And th
To many visitors to a country the word "city" means the capital city. And th
游客
2024-09-15
44
管理
问题
To many visitors to a country the word "city" means the capital city. And that in its turn means what would be taken in by a group of tourists who had set out to see the sights. To many visitors to Britain, London is where it’s all going on. The man who is tired of London is tired of life, Doctor Johnson said in 1750. Or as an updated version has it, London is where the action is. Well, that’s now it’s put down in the guide books anyway.
Of course to Londoners the word city means "the City" with a capital C, that square mile eventually marked out and walled in by the Romans after they had set up their original camp by the Thames about 50 AD. Some Londoners still live there, but most Londoners are not Londoners and do not live in the London they work in. Their home is in one of the many large villages that make up London as it began spilling over and pushing out in the late 18th and 19th centuries. They live either in the inner suburbs of the Metropolitan area or the outer suburbs of the Greater London area. It’s all very expensive and overcrowded and yet more and more people are piling in and looking for a nest. For everyone who finds it too expensive and moves out, at least three are waiting to move in.
Where does Britain really begin? In London? Well, does France begin in Paris? Only a Parisian or a Londoner would make this claim and Londoners are scarcer than Parisians these days. What! With nine million inhabitants? You might ask in astonishment. But what is meant by that is that these days in London if you’re in a roomful of people the chances of coming across a second-generation Londoner are about one in a hundred. And a third-generation Londoner is something to make people’s eyes pop.
The old Londoners have died off, or moved out of a London they could no longer put up or identify with. Equally, the new Londoners cannot identify with something that for them has no identity as such. For London is not England, let alone Britain, neither in its inner nor outer suburbs. Any other city stands for its region in a way capital never can. The needs for a centre for commerce, finance and government have conspired to set up these artificial growths, and London like most capitals is a huge, tension-filled, problem-filled, necessary anomaly.
For all that, London is still growing though it’s much slower external growth today, not like a tree putting on a new ring each year or a middle-aged waistline suddenly expanding. Outside, beyond the limits where the city runs out and agriculture and nature begin, is still for many people the beginning of reality. For them the real roots still lie in the land they have "got away from" or at heart want to get back to, or if they are true city-dwellers, imagine they want to go to throw off the artificial life. But no one is ever completely satisfied. The trouble about cities is that they can grow on one in true love-hate fashion and while the grass always looks greener in the next village it usually turns out not to be. [br] According to the author, which of the following is CORRECT?
选项
A、The suburbs are really villages.
B、London is divided into two main parts.
C、The suburbs are getting larger.
D、Most Londoners come from the countryside.
答案
A
解析
推理题。从第二段第三句Their home is in one of the many large villages that make up London as it began spilling over and pushing out in the late 18th and 19th centuries.可知,在18世纪后期和19世纪人们就开始住在伦敦周围的一些大村庄里面,这也就是后面提到的伦敦外城,即郊区,所以[A]为正确答案。而[B]“伦敦分为两个主要部分”、[C]“郊区在扩大”和[D]“大多数伦敦人来自乡村”均不符合文意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3758980.html
相关试题推荐
(1)IsitanywonderthatAmericaisalsoacountryofdangerouslyoverweight
Nearly60millionvisitorsflocktothe384nationalparksacrossAmericaev
EveryFebruary,acrossthecountry,candy,flowers,andgiftsareexchanged
EveryFebruary,acrossthecountry,candy,flowers,andgiftsareexchanged
PASSAGEFOURTheSpaceNeedle.从第一段中的MostvisitorscometotheCenterforSeattle’
Tomanyvisitorstoacountrytheword"city"meansthecapitalcity.Andth
Tomanyvisitorstoacountrytheword"city"meansthecapitalcity.Andth
Truepatriotism_____puttingtheinterestsofonecountryaboveeverything,___
SpeechforVisitorstotheMuseum1.HistoryofthemuseumWaterandavailab
SpeechforVisitorstotheMuseum1.HistoryofthemuseumWaterandavailab
随机试题
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0033[/img][br]Whatistheprofessor’s
Simplywalkingthroughanunfamiliarneighborhoodcanmakeyoufeelmorepar
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
Questions1-8ReadingPassage1hassevenparagraphsA-H.Fromthelistofheadi
HowtoReadEffectivelyManystudentstendtoreadbookswithou
在下列选项中,人眼能看见颜色的纯度是()。A.色调 B.明度 C.饱和
患者,男性,42岁,乘车时右腿搁在左腿上,突然刹车时右膝受撞击致右髋疼痛不能活动
税务行政复议的受案范围不包括()。A.税务机关不依法确认纳税担保行为 B.税
依据我国现行法规定,自然人的民事权利能力始于()。A.出生到死亡 B.年满1
国家对实施首检的起重机械制定了目录,下列起重机械中不属于实施首检的起重机械是(
最新回复
(
0
)