首页
登录
职称英语
Read carefully the following excerpt and then write your response in NO LESS THA
Read carefully the following excerpt and then write your response in NO LESS THA
游客
2024-09-13
17
管理
问题
Read carefully the following excerpt and then write your response in NO LESS THAN 200 WORDS, in which you should:
1)summarize the main message of the excerpt, and then
2)comment on whether our brains will get lazy in a world run by intelligent machines
You can support yourself with information from the excerpt.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result tit a loss of marks. Write your response on ANSWER SHEET THREE.
With intelligent machines to do the thinking, will our brains get lazy?
Changing technology stimulates the brain and increases intelligence. But that may only be true if the technology challenges us. In a world run by intelligent machines, our lives could get a lot simpler. Would that make us less intelligent?
Artificial intelligence is taking over many human jobs. For instance, planes are being flown much of the time by automatic pilots. And the complex problem of controlling air traffic around large modern airports is also achieved by artificial intelligence that operates well beyond the capability of mere human air traffic controllers.
Artificial intelligence is embedded in many features of modern life for the simple reason that intelligent machines can already outperform humans, including some aptitudes where there was once thought to be a human advantage, such as playing chess, and writing poetry, or even novels.
As machines get smarter, they will do more of our thinking for us and make life easier. In the future, the electronic assistant will develop to the point that it serves similar functions as a real living butler, fulfilling requests such as: "Organize a dinner parly for six on Thursday, Jeeves, and invite the usual guests."
At that point, our long struggle with challenging technologies is at an end. like Bertie Wooster, we can take it easy knowing that the hard work of planning and organizing is being done by a better brain—the electronic assistant. Starved of mental effort, our brains will regress.
选项
答案
Artificial Intelligence Won’t Make Our Brains Lazy
Great achievements have been made in the field of artificial intelligence and artificial intelligence is taking over many human jobs. Some predicts that our brains will regress as artificial intelligence can plan and organize for us. In my view, even though intelligent machines are getting better and smarter, our world won’t be like some science-fiction scenes where human brains are inferior.
First, interactions between human beings can never be replaced by machines. Though the electronic assistants can plan and organize a dinner party for us, it is beyond their abilities to communicate and interact with guests like us. It is unlikely for intelligent machines to develop human-like social competence which consumes a lot of brain work. Second, artificial intelligence, no matter how superior, needs us as much as we need them. The computer-based artificial intelligence has to depend on humans for maintenance to ensure its survival. It requires our supplies and repairs, thus our brains are going to keep pace with the artificial intelligence.
In conclusion, the concern about whether artificial intelligence will make our brains lazy is caused by an overestimate of the impact of technology on human beings and a lack of vision about human intelligence. After all, human brains will also evolve as the development of artificial intelligence.
解析
考生在下笔前应先审题,明确写作要求:本题的主旨是讨论智能机器是否会使人的大脑变得懒惰,首先应当根据题目要求概括材料内容,再给出自己的观点,文章结构可安排如下:
第一段:简要概括材料内容,并表明个人观点:人工智能不会使人脑变懒惰。
第二段:分两方面阐述论证自己的观点。第一,人类之间的交流活动不可能被机器取代,因此人脑不会退化;第二,机器还需要依赖人类来维护,因此人脑会跟上机器的发展。
第三段:总结全文,我们不能夸大机器的发展,贬低人类的才能。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3755993.html
相关试题推荐
[originaltext]Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewill
(1)ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorl
Europeancountrieshavebeencarefullywatchingmeviolencethatexplodedac
Europeancountrieshavebeencarefullywatchingmeviolencethatexplodedac
Inwhichofthefollowingsentences,"it"isusedforemphasis?A、Itiseverybody
Whichofthefollowingsentencescontainssubjunctivemood?A、Irecommendthatyo
Whichofthefollowingunderlinedpartsindicatesasubject-verbrelation?A、The
Whichofthefollowingisastativeverb(静态动词)?A、Matter.B、Beat.C、Walk.D、Eat.
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?A、Fifteenmilesarenotashortw
ReadcarefullythefollowingexcerptonretirementagedelayargumentsinCh
随机试题
[originaltext]W:(9)Tom,Isupposeyoumusthaveheardaboutthatgreatpieceof
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
空调系统可以采用电直接加热方式的情况是()。A.对于室内温度控制精度要求高的
()为路基工程的主要分部工程。A.排水工程 B.砌体坡面防护 C.悬臂式挡土
主要用来预防支气管哮喘发作的是A:肾上腺素 B:山莨菪碱 C:去甲肾上腺素
对妊娠合并肝炎的处理不正确的是A:加强营养 B:携带者可母乳喂养 C:预防出
设计咨询人可建立下列()等服务质量保障制度。A、设计咨询报告制度B、设计文件审
“益火之源,以消阴翳”属于( )。A.阳中求阴 B.阴中求阳 C.阳病治阴
下列方式中,不能管理Excel当前窗口的是()。A、“文件”菜单中的退出 B、
三位研究人员深入到某农村社区,将自己视为该社区的成员,并通过细致的生活体验,获得
最新回复
(
0
)