首页
登录
职称英语
(1)More Americans are cohabiting—living together out of wedlock—than ever. S
(1)More Americans are cohabiting—living together out of wedlock—than ever. S
游客
2024-09-13
65
管理
问题
(1)More Americans are cohabiting—living together out of wedlock—than ever. Some experts applaud the practice, but others warn playing house doesn’t always lead to marital bliss. At one time in America, living together out of wedlock was scandalous. Unmarried couples who "shacked up" were said to be "living in sin". Indeed, cohabitation was illegal throughout the country until about 1970.(It remains illegal in 12 states, although the laws are rarely, if ever, enforced.)Today, statistics tell a different tale. The number of unwed couples living together has risen to a new high—more than 4.1 million as of March 1997, according to the Census Bureau. That figure was up from 3.96 million couples the previous year and represents a quantum leap from the 430,000 cohabiting couples counted in 1960.
(2)The bureau found that cohabiting is most popular in the 24-to-35 age group, accounting for 1.6 million such couples. Cohabitants say they live together primarily to solidify their love and commitment to each other, studies report. Most intend to marry: only 13 percent of cohabitants don’t expect to make their relationship legal. But the reality for many couples is different: Moving doesn’t lead to "happily ever after". Forty percent of cohabitants never make it to the altar. Of the 60 percent who do marry, more than half divorce within 10 years(compared with 30 percent of married couples who didn’t live together first).
(3)Cohabiting partners are more unfaithful and fight more often than married couples, according to research by the Howard Center for Family, Religion and Society. Other studies have come to equally gloomy conclusions.
(4)Still, experts predict the number of cohabiting couples is likely to grow. As the children of the baby boomers come of age, they are likely to defer marriage, as did their parents. This will lead to more cohabitation and nontraditional families. Analyst Robert Knight of the Family Research Council agrees the trend will hold for the near future. Until people discover that living together has pitfalls, it won’t wane in popularity, says Knight, author of Age of Consent: The Rise of Relativism and Corruption of Popular Culture. Cohabiting has been portrayed with "careful neutrality" in the media, and Hollywood celebrities who move in and out of each other’s homes set the standard.
(5)But Warren Farrell, the San Diego-based author of Why Men Are the Way They Are, argues that living together is a good idea for a short period. "To make the jump from dating, when we put our best foot forward, to being married"—without showing each other the "shadow side of ourselves"—is to treat marriage frivolously, he says. [br] The last Paragraph suggests______.
选项
A、cohabiting partners will end up unfortunately
B、living together is regarded good in a short time
C、dating to marriage is a wise leap forward
D、a short cohabitation does good to marriage
答案
D
解析
根据题干直接定位到最后一段。该段是一位作家对同居的看法,他提出了同居对婚姻的好处,但是这种好处的前提是同居的时间必须要短,故选D。A与最后一段无关,可排除;最后一段中,for a short period修饰living together,意为“短暂地”,而B的in a short time意为“不久,立刻”,修饰is regarded,明显与文意不符,故B不对;C说从约会到婚姻的跨越是一种明智的跨越,与原文不符,也可排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3755878.html
相关试题推荐
(1)The21stcenturyusheredinwhatwassupposedtobepaperlessliving.The
(1)The21stcenturyusheredinwhatwassupposedtobepaperlessliving.The
RichAmericansarewillingtotakeconspicuousconsumptiontonewheightsby
RichAmericansarewillingtotakeconspicuousconsumptiontonewheightsby
RichAmericansarewillingtotakeconspicuousconsumptiontonewheightsby
YoungerAmericanswillhavetotakeourwordforit;therewasatime,wayb
YoungerAmericanswillhavetotakeourwordforit;therewasatime,wayb
[originaltext]W:NewstudiesareprovingthatmoreandmoreAmericansarelivin
[originaltext]W:NewstudiesareprovingthatmoreandmoreAmericansarelivin
[originaltext]M:Grace,what’sinterestingtoyouaboutlivinginthecity?Why
随机试题
[originaltext]W:Whendoyouneedtohavethelettertyped?M:Thesoonerthe
Hasitstopped(rain)______yet?raining本题考查stop后面加动名词的用法,表示“停止做同一件事情”。雨一直在下,这是一种
意外伤害保险的“伤害对象”指对人的()伤害。A.身体 B.权利 C.心理
良好的企业经营素质和优秀的管理是形成良好的商品质量及其较高知名度和信誉的保证,一
施工安全管理控制必须坚持的方针是()。A、控制成本,确保安全 B、安全第一,预
菊花的作用是A.胜湿止痛 B.平肝明目 C.止血 D.疏风散寒 E.生津
下列关于半夏对胃肠道的作用,说法不正确的是A促进胆汁分泌 B胃黏膜损伤保护
属于ACE抑制药的药物是A.维拉帕米 B.卡托普利 C.哌唑嗪 D.肼屈嗪
关于蛋白尿的叙述,不正确的是 A.每日尿蛋白持续>150mg为蛋白尿B.体位
风险控制措施计划在实施前宜进行评审,评审的主要内容包括( )。A.更改的措施是否
最新回复
(
0
)