首页
登录
职称英语
A scholar’s professional ethics are essential to his career and in a sense de
A scholar’s professional ethics are essential to his career and in a sense de
游客
2024-09-09
15
管理
问题
A scholar’s professional ethics are essential to his career and in a sense determine his contributions to the public. What do the professional ethics really mean, and what are their importance to a scholar? Write a composition of about 200 words on the following topic:
My View on Professional Ethics of a Scholar
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
My View on Professional Ethics of a Scholar
There is no doubt that a distinguished scholar should be learned and creative. Besides these, having good professional ethics is also important to both the society and the scholars themselves. As far as I’m concerned, good professional ethics of a scholar involve the following aspects.
Firstly, an outstanding scholar is never willing to utilize his knowledge to fish for fame and credit. Conversely, he’ll do his utmost to bring benefits to the general public. In order to raise the living standards of people and make our world a better place to live in, he would devote himself to the advancement of technology.
Secondly, a respectable scholar should instruct young people selflessly, offer help to those who have trouble with their work, and keep a good relationship with other scholars. When they do scientific research, mutual communication and teamwork are rather significant. On the basis of trust, great scientific accomplishments will be gained.
Furthermore, a good scholar should be loyal to his scientific work and respect the work of others. Never should he allow himself to be involved in plagiarism or false research findings.
Finally, a scholar shouldering great duties must be responsible to the society and himself. Before drawing a conclusion, he must insure that countless tests have been done.
Taking all these factors into account, I may safely reach the conclusion that if an excellent scholar wants to win the respect of people and contribute more to people’s benefits, he must have good professional ethics.
解析
开头部分
本文开头先肯定了杰出的学者应该学识渊博,并具有创造力。接着用Besides these,…提出本文的论点:具有良好的职业道德对社会和学者自身来说都至关重要。并用As far as I’m concerned,…引出自己对良好职业道德所应包含的品质的看法。
中间部分
1)该部分用Firstly,…Secondly,…Furthermore,…和Finally,…引出良好的职业道德所应包含的品质,层次分明,条理清晰。
2)在论述第一点时,作者建议学者应该善加利用自己的学识,思路严密。
3)该部分分四点介绍了学者职业道德的方方面面,思考缜密。
结尾部分
用Taking all these factors into account,…总结全文,指出学者要想赢得人们的尊重、对人们做出更多贡献,就必须具备良好的职业道德。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3750721.html
相关试题推荐
PASSAGEFOURWhatdoes"Constantisalsoaprofessional’nose’"inPara.4mean?
Maryhopedthatthisjobwouldserveasafirm_______forherchosencareer.A、b
Computervirus,whoseessential______isasetofinstructions,isonekindoft
A、Gotocollege.B、Getgoodgrades.C、Pursueacareer.D、Followherinterests.D
Everyyear,onestudentinourhighschoolwinsascholarshipthat______oneye
PASSAGETHREETheimportanceofmiddlemanagersandprofessionalworkers.原文第十一段第二
(1)InJapan,wherecareeropportunitiesforwomenarefew,wheredivorcecan
(1)InJapan,wherecareeropportunitiesforwomenarefew,wheredivorcecan
(1)Menandwomentendtochoosedifferentcareerpaths,andresearchershav
(1)It’snosecretthatBritslovetotalkabouttheweather.It’sessential
随机试题
AnalyzingFictionI.【T1】______【T1】______—Arrangementofeventstoa)【T2】_____
我想不起来哪一个熟人没有手机。今天没有手机的人是奇怪的,这种人才需要解释。我们的所有社会关系都储存在手机的电话本里,可以随时调出使用。古代只有巫师才能拥
ThePresidentwas______bythedirectorsasshetouredthefactory.A、accompanie
Whydoestheauthorusethephrase"fornextNovember"(Line3,Para.1)?[br]O
室壁运动弥漫性减弱常见于哪个疾病A.肥厚型心肌病 B.扩张型心肌病 C.缩窄
闭合性肾损伤最常见的治疗方法是A.肾切除 B.引流 C.手术 D.肾修补术
患者男性,28岁。阵发性心悸7年,每次发作持续时间30分钟至2小时不等,发作时心
什么是罗森塔尔效应
脑脊液出现浑浊现象,白细胞数量应超过A.100×10/LB.150×10/LC.
(2018年真题)出卖人在与买受人订立商品房买卖合同时存在特定情形,导致合同无效
最新回复
(
0
)