首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Nice to have you here, Karen. Could you tell us how you became
[originaltext]M: Nice to have you here, Karen. Could you tell us how you became
游客
2024-09-09
49
管理
问题
M: Nice to have you here, Karen. Could you tell us how you became interested in ballet?
W: Well, I actually saw Celia Franka dance, and now she founded the National Ballet of Canada. [l]
And she was dancing in my hometown—Giselle, Canada,
and I was taken for my birthday, and I saw her dance, I fell in love with it, [2]
and I started taking lessons of it when I was around ten.
M: Now you were married fairly recently, weren’t you?
W: It’ll be three years next month, yes.
M: Is touring and so forth hard on married life? I believe your husband’s an actor, isn’t he?
W: Yes, he is.
M: So you’re probably both away quite a lot.
W: We’ve been very fortunate. [3]
We’ve managed to stay together most of the time.
The longest we were separated was when I was on tour with the National Ballet in Europe last spring, and I was gone for six weeks, and he was making a television series and he was in Australia for six weeks. So we have been separated a few times, but most of the time we manage to be together. We’ve just been very fortunate.
M: Throughout the year... how much time do you have off away from the dance?
W: Very little. I’m trying to make sure that I get one week in June this year, [4]
because I have not had more than two days free since a year ago.
So I’ve been working very hard, and I feel that I really need one week free, you know.
M: How long can a ballerina go on before she should start thinking of retiring?
W: I hope that I have another ten years at most to dance.
M: What would you do after that? Would you leave the ballet completely or go into teaching, or choreography?
W: I don’t think choreography, I don’t think I have any talent in... you know... I have no desire, no talent. [5]
I like to teach, I like to coach young dancers.
I don’t think I would leave the ballet world entirely, but I may try something else. You never know. I’m interested in other things and I have done some sorts of musical comedy work, and I’ve enjoyed it very much—just to expand myself a little and to look around. And this Christmas again I’ll be playing Cinderella in an English pantomime—which is great fun for me. I really have fun and it’s not serious dancing, you know, and I get to speak and act and everything. So I don’t know. I would also like to have a family, so I have a lot of things that I may do.
1. Where’s Karen from?
2. When did Karen start taking ballet lessons?
3. What can we learn from the conversation about Karen’s married Iife?
4. How many days has the woman been off away from the dance since last year?
5. What would Karen probably do after retiring?
选项
A、Canada.
B、France.
C、Europe.
D、Australia.
答案
A
解析
选项都是国家或地区名,听音时需特别留意与这几个名词相关的信息。本题问Karen来自于哪里。会话中,女士提到,她看过Celia Franka跳舞,并且Celia Franka是在女士(Karen)家乡加拿大的Giselle跳舞,由此可见,女士来自加拿大,故选A。B项是利用Franka作近音干扰,会话并未提到法国,排除B;女士提到,她跟丈夫分开最长的那段时间,她在欧洲,丈夫在澳大利亚,由此可见C、D也不正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3750699.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodmorning,Travellink.HowcanIhelpyou?M:Goodmorning
[originaltext]W:Goodmorning,Travellink.HowcanIhelpyou?M:Goodmorning
[originaltext]M:Hi,Elizabeth.W:Hey,Coach,[1]IjustthoughtI’dstopbyto
[originaltext]M:Hi,Elizabeth.W:Hey,Coach,[1]IjustthoughtI’dstopbyto
[originaltext]M:Hi,Elizabeth.W:Hey,Coach,[1]IjustthoughtI’dstopbyto
[originaltext]M:Goodafternoon,canIhelpyou?W:Yes.[6]I’mhereforanapp
[originaltext]M:Goodafternoon,canIhelpyou?W:Yes.[6]I’mhereforanapp
[originaltext]M:Goodafternoon,canIhelpyou?W:Yes.[6]I’mhereforanapp
[originaltext]W:Hi,ProfessorJones.Thanksforagreeingtoseemeonsuchsho
[originaltext]W:Hi,ProfessorJones.Thanksforagreeingtoseemeonsuchsho
随机试题
[originaltext]M:Couldyoutellussomethingabouttheprogram?W:Basically,t
TheJapanesebullettrains______.[br][originaltext]Foryearsnow,thewor
[audioFiles]2016m8x/audio_ezfj_ezflisteningd_201607_077[/audioFiles]Educati
在校对工作中责任校对的职责有( )等。A.负责校样的文字技术整理工作 B.负
内环境稳态的意义在于:A.为细胞提供适宜的生存环境 B.保证足够的能量储备
(2018年真题)以下有关股权投资基金与被投资公司签署投资协议主要条款中,董事会
附属单位必须在银行开立了账户的才需要进行现金管理。(错误)温馨提示:判断题请直接
适应基本医疗卫生需求,剂型适宜,价格合理,能够保障供应,公众可公平获得的药品是A
在个体无法意识的情况下,过去经验对当前作业产生了无意识影响的记忆叫( )A.情
下列资金成本中,属于资金筹集费的是()。A.银行借款利息 B.股票现金股利
最新回复
(
0
)