首页
登录
职称英语
What’s a University Education Worth? I. Students graduatin
What’s a University Education Worth? I. Students graduatin
游客
2024-09-08
59
管理
问题
What’s a University Education Worth?
I. Students graduating with larger and larger debts
- UK universities began to charge【T1】______ in 2006【T1】______
- Over 80% students take out a【T2】______【T2】______
- Average students graduate with debts of【T3】______【T3】______
II. Repayment of loan
- Students have to pay back right after【T4】______【T4】______
- The government takes it from【T5】______【T5】______
III. Difficulty of finding a well-paid job and its consequences
- There is a lot of【T6】______ among graduates【T6】______
- Companies value【T7】______ over a piece of paper【T7】______
- Graduates feel【T8】______【T8】______
- The number of university applicants has【T9】______【T9】______
IV. "Student poverty" problem
- Increasing numbers of students are reported to turn to【T10】______【T10】______ [br] 【T4】
What’s a University Education Worth?
Every year, it costs British students more and more to attend university. Students are graduating with larger and larger debts. So is a university degree really worth it?
In 2006, the UK government started to allow universities in England and Wales to charge British students tuition fees. As a result, more than 80% of students in England and Wales now take out a student loan in order to go to university. They use the loan to pay for tuition fees, books and living expenses. Although the interest on student loans is quite low, it begins as soon as the student receives the loan.
The average student in England and Wales now graduates from university with debts of around £12,000. Students of medicine, who study for longer, usually have debts of more than £20,000. That is a lot of money. It means graduates cannot afford to buy a house for many years. They even struggle to pay rent on a flat, because they have to start paying back the student loan when they reach the April after graduating (or after leaving a course). If you start to earn over £15,000 a year, the government takes repayments directly from your monthly salary. Is it any surprise, therefore, that the average British person does not leave their parents’ home until they are 30 years old?
You might think that a British person with a degree will find it easy to get a well-paid job. However, most people in "white-collar jobs" seem to have a degree these days, so there is a lot of competition. Also, British companies tend to value work experience over a piece of paper. Like everyone else, graduates usually have to start at the bottom and work their way up. That can be very frustrating for them, since they are often over-qualified for the work they are doing. While at university, they had dreams of getting an exciting, challenging job. Therefore, life after university ends up being quite disappointing for a lot of graduates.
All of the above is beginning to make British people question whether a university degree is really worth the money. Even before the credit crunch started, the BBC stated, "The number of British students at UK universities has fallen for the first time in recent history... from 1.97 million in 2007 to 1.96 million in 2008." It looks like the figures will continue to decline, since loan companies are now telling some students that there are no loans available for them. Forecasts are that between 2009-2019 there will be a fall of 6% in the number of 18-25 year-old university applicants across the UK.
Students have always been seen as not having a lot of money, but "student poverty" is now considered a real problem in the UK. Most British students expect to get a loan, part-time job or summer job. Worse than that, however, is the fact student leaders report there are increasing numbers of students turning to crime to support themselves financially.
选项
答案
graduating/graduation/leaving a course
解析
根据介词after可判断本题考查学生偿还贷款的时间。录音提到,学生们在四月份毕业或结课之后就需开始偿还学生贷款,因此空格可填入graduating、graduation或leaving a course。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3749550.html
相关试题推荐
Anotherbigissue______thecountryistheproblemoftheeducationofitsciti
Eversincetheriseofindustrialism,educationhasbeen______towardsproducin
PASSAGETWOItwillmakethesestudentslacksupport.文章最后一段提到,艾拉-伯尼姆认为把精神健康有问题的学生
(1)Mr.FosterwasleftintheDecantingRoom.TheD.H.C.andhisstudents
(1)Mr.FosterwasleftintheDecantingRoom.TheD.H.C.andhisstudents
PASSAGEFOURItfailstoprovidesuitableeducationforindividualstudents.根据文章第
PASSAGETWOIndiansholddifferentopinionsonsocialmedia’sroleineducation.原
Interest讲座中提到“Moreover,interestiskeyindetermininghowstudentsprocessinfo
Lack此处考查第一个要点:“Researchsuggests,however,thatmanystudentsenterpostsecondary
schools讲座中提到“Somecriticsarguethatbilingualeducationplacesanunfairburde
随机试题
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-linework
猫的性格实在有些古怪。说它老实吧,它的确有时候很乖。它会找个暖和的地方,成天睡大觉,无忧无虑,什么事也不过问。可是,它决定要出去玩玩,就会出走一天一夜,
Peoplewithdisabilitiescomprisealargepartofthepopulation.Itis【C1】_
Inthesummerheat,it’seasytodeveloptheembarrassingproblemofbody
非同一控制下的控股合并中,甲企业通过多次投资交易最终形成对乙企业的控制,下列因素
统计表:根据下面的统计表,回答它后面的5道题目。 下列关于制造业内部8个低
与药物性牙龈肥大有关的药物是( )。A.环孢素A B.螺旋霉素 C.多西环
根据税收征收管理法律制度的规定,纳税人对税务机关作出的罚款决定不服,可采取措施的
某企业业务单位因工作需要,要求借阅该企业的会计档案,经财务经理同意后借出半天,并
常用的耐火隔热材料为()。A.矿渣棉 B.石棉 C.铸石 D.
最新回复
(
0
)