首页
登录
职称英语
Online Education Introduction Online courses ca
Online Education Introduction Online courses ca
游客
2024-09-08
62
管理
问题
Online Education
Introduction
Online courses can bring the best quality education to people around the world for free.
Components of online education
no constraints of【T1】______【T1】______
—content design for online courses
—short, modular units each discussing【T2】______【T2】______
—different ways of dealing with the material
—a much more【T3】______【T3】______
Providing students with
—【T4】______ questions【T4】______
—【T5】______ on the questions【T5】______
【T6】______ in different ways【T6】______
—【T7】______ forum【T7】______
—median response time: 22 minutes
Benefits of online education
—education as a【T8】______【T8】______
—enabling【T9】______【T9】______
—making【T10】______ possible【T10】______
Conclusion
Online education will have a promising future. [br] 【T2】
Online Education
Good morning, everybody. In today’s lecture, we will talk about online education. You know in some parts of the world, it is not that easy for people to receive education. And even in the United States where education is available, it might not be within reach. Thus, online courses provided by those world famous universities can bring the best quality education to as many people as we could around the world, and for free.
First, let’s talk a little bit about some of the components that go into online education. The first component is that when you move away from the constraints of a physical classroom and design content for an online format, you can break away from, for example, the one-hour lecture format. You can break up the material, for example, into short, modular units of 8 to 12 minutes, and each of the short unit introduces a coherent concept. Students can deal with this material in different ways, depending on their background, their skills or their interests. So, for example, some students might benefit from a little bit of preparatory material that other students might already have. Other students might be interested in a particular topic that they want to pursue individually. So this format allows students to break away from the one-size-fits-all model of education, and allows students to follow a much more personalized curriculum.
Second, and perhaps one of the biggest components of our online education is that we need to have students who practice with the material in order to really understand it. There’s been a range of studies that demonstrate the importance of this. A study in Science last year, for example, demonstrates that even simple retrieval practice, where students are just supposed to repeat what they already learned gives considerably improved results on various achievement tests.
So we need to build in much more meaningful practice questions. Now, fortunately, technology has helped us to provide the students with feedback on those questions. We can now grade a range of interesting types of homework online.
The third component is what is called collaborative learning. Students could collaborate in different online courses in a variety of ways. First of all, there was a question and answer forum, where students could pose questions, and other students could answer these questions. And what is really amazing is that, because there were so many students, it means that even if a student posed a question at 3 o’clock in the morning, somewhere around the world, there would be somebody who was awake and working on the same problem, and he might answer that question. And so, in many of the online courses, the median response time for a question on the question and answer forum was 22 minutes.
So in a word, if we wanted to offer top quality education to everyone around the world for free, what would that affect us? Three things. First, it would establish education as a fundamental human right, where anyone around the world with the ability and the motivation could get the skills they need. Second, it would enable lifelong learning. It’s a shame that for so many of us, learning stops when we finish high school or when we finish college. By making this amazing content available, we would be able to learn something new every time we wanted, whether it’s just to expand our minds or it’s to change our lives. And finally, this would make a wave of innovation possible, because amazing talent can be found everywhere.
To sum up today, we have talked about some features of online education and its benefits. We are sure that online education will have a promising future. In the next lecture, we are going to learn how online education has changed people around the world.
选项
答案
acoherent concept
解析
本题需填入每个简短的模块单元所讨论的内容。录音提到,每个简短的单元介绍一个连贯的概念(acoherent concept),故本题填入a coherent concept。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3748708.html
相关试题推荐
Anotherbigissue______thecountryistheproblemoftheeducationofitsciti
PASSAGETHREE[br]AccordingtoHytner,whocheatedpeople?Themoderneducation.
PASSAGETWOIndiansholddifferentopinionsonsocialmedia’sroleineducation.原
(1)Ifyouthinkmoneycan’tbuyyoufriends,thinkagain.Intheonlineworl
(1)Ifyouthinkmoneycan’tbuyyoufriends,thinkagain.Intheonlineworl
schools讲座中提到“Somecriticsarguethatbilingualeducationplacesanunfairburde
bilingual讲座中提到“Thepurposeoftwo-waybilingualeducationprogramsistomakea
host此处主要对bilingualeducation进行解释,讲座中提到“Bilingualeducationisaneducationalpr
BilingualEducationI.BilingualEducation—Bilingualeducationprovidesinstruc
Readcarefullythefollowingexcerptonthepopularityofonlineinstruction
随机试题
"Ithurtsmemorethanyou",and"Thisisforyourowngood."Thesearethe【
[originaltext]SnakesmaybefoundjustabouteverywhereexcepttheNorthPo
WhatwouldhappentotheArgentineofficers?[br][originaltext]Around44mi
()传统医药()龙舟节[br]()埃及金字塔()旅行社N、D
大悬挑体育场屋盖设计中,()结构用钢量最少。A.索膜结构 B.悬挑折板网格
患者,男,32岁,近日因工作不顺心,大量饮酒,突发耳鸣,声大如潮,按之不减,烦躁
在证据的分类中,能够证明对方当事人主张的事实中不存在的证据是:A.反证 B
信息自身的种种特点以及信息不对称所带来的种种后果都要求行业管理主体对房地产经纪行
某办公楼消防控制室的值班人员小张接到巡查人员的电话,反映三楼计算机房发生火灾,但
下列哪一个不是琥珀酸氧化呼吸链的成分?( )A.FMN B.铁硫蛋白 C.
最新回复
(
0
)