首页
登录
职称英语
A. accelerate B. arguable C. consequently D. effect E. expected
A. accelerate B. arguable C. consequently D. effect E. expected
游客
2024-09-07
45
管理
问题
A. accelerate B. arguable C. consequently D. effect E. expected
F. extra G. issue H. negligible I. offsetting J. prices
K. raise L. rise M. surprisingly N. temperatures O. volume
Global warming is already cutting substantially into potential crop yields in some countries—to such an extent that it may be a factor in the food price increases that have caused worldwide stress in recent years, researchers suggest in a new study. Wheat yields in recent years were down by more than 10 percent in Russia and by a few percentage points each in India, France and China compared with what they probably would have been without rising 【C1】______, according to the study. Corn yields were off a few percentage points in China, Brazil and France from what would have been 【C2】______, said the researchers, whose findings were published in Friday’s 【C3】______ of the journal Science.
Some countries saw small gains from the temperature increases, however. And in all agricultural countries, the 【C4】______ carbon dioxide that humans are pumping into the air acted as a fertilizer that encouraged plant growth, 【C5】______ some of the losses from rising temperatures caused by that same greenhouse gas. The study’s authors, 【C6】______, found that when the gains in some countries were weighed against the losses in other countries, the overall global 【C7】______ of climate change has been small so far: losses of a few percentage points for wheat and corn from what they would have been without climate change. The general impact on production of rice and soybeans was 【C8】______, with gains in some regions entirely counterbalancing losses in others.
But the authors of the study pointed out that temperature increases were expected to 【C9】______ in coming decades, making it likely that the challenges to food production will grow in an era when demand is expected to 【C10】______ sharply. [br] 【C2】
选项
答案
E
解析
文章第1句提到,全球变暖导致一些国家的粮食产量大大降低,其中potential crop yields“可能的粮食产量”提示,粮食产量是低于预期,词库中的expected“期待的”符合要求。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3748353.html
相关试题推荐
Inthefaceofunexpecteddifficulties,hedemonstratedatalentforquick,____
Thedoctor’sdiscoverwillhavea______effectonmankind.A、extremeB、radicalC
PASSAGETHREE[br]Whatdoes"snag"inParagraphOnemean?Unexpectedobstacle.根据
Therainwasheavyand_____thelandwasflooded.A、consequentlyB、continuously
TheauthorsoftheUnitedStatesConstitutionattemptedtoestablishaneffectiv
A.appealsB.choppingC.effectiveD.graduallyE.hardF.
A.appealsB.choppingC.effectiveD.graduallyE.hardF.
A.appealsB.choppingC.effectiveD.graduallyE.hardF.
ProfessorJohnson’sretirement_____fromnextJanuary.A、carriesintoeffectB、t
A.accelerateB.arguableC.consequentlyD.effectE.expected
随机试题
(复旦大学2011年试题)Aconsiderableamountofmedicalresearchisaimedatidentify
Woman:Whyhavewestopped?Man:Well,Mrs.Smith,youarenotusingyourmirror
Myjobwastomakeclassroomobservationsandencourageatrainingprogramt
[img]2014m3s/ct_etoefm_etoefspeakc_0357_20138[/img][originaltext]Thestudentsd
AccompanyingIndia’sindustrialtransformationhasbeenanotherrevolutiono
启动IE浏览器后,将自动加载();在IE浏览器中重新载入当前页,可通过(
SNMP属于OSI/RM的()协议。A.管理层 B.应用层 C.传输层
描述集中趋势指标的()是指一组数据之和,除以这组数据个数/项数的结果。A.几何均
患者刘女士,46岁,孕4产2,主诉阴道内总有一种胀的感觉。妇科检查:让患者排尿后
检测客户现金收支或款项划转情况,对符合大额交易标准的,在该大额交易发生后()个
最新回复
(
0
)