首页
登录
职称英语
A. accordingly B. accounts C. allowance D. benefits E. budgets
A. accordingly B. accounts C. allowance D. benefits E. budgets
游客
2024-09-07
52
管理
问题
A. accordingly B. accounts C. allowance D. benefits E. budgets
F. commission G. demanding H. exceedingly I. flourishing J. potential
K. promote L. purchase M. respond N. rival O. traditional
Internet advertising is booming. The industry has gone from $9.6 billion in income in 2001 to $27 billion this year, according to Piper Jaffray, an investment bank. And it is still early days. The internet 【C1】______ for only 5% of total spending on advertising, but that figure is expected to reach at least 20% in the next few years. The single largest category within this 【C2】______ industry is "pay-per-click" advertising, which is used by firms both large and small to 【C3】______ their wares.
It works like this. Advertisers bid on keywords that they believe 【C4】______ customers will be interested in. This enables internet firms such as Google, the market leader, and Yahoo! , its smaller 【C5】______, to display advertisements alongside the results of internet searches. Somebody searching for a particular type of wine, for example, might see advertisements from wine merchants. Google, Yahoo! and other firms also place ads on affiliates’ websites—so wine merchants’ advertisements might also appear on a wine-appreciation site. The advertiser pays only when a consumer clicks on an ad; the owner of the website who displayed the ad then receives a small 【C6】______.
Google made most of its $6.1 billion in revenue last year from pay-per-click advertising. The 【C7】______ of the pay-per-click advertising approach over 【C8】______ advertising (television, radio, print and billboards)are obvious. Since advertisers pay only to reach the small part who actually 【C9】______ to an advertisement, the quality of the information generated is very high, and advertisers are prepared to pay 【C10】______. [br] 【C5】
选项
答案
N
解析
根据空格前的smaller,可知这里需要一个名词。Google和the market leader为同位关系,由此推知its smaller...是前面Yahoo!的同位语。我们知道Yahoo!是Google的竞争对手,因此选择词库中的rival“对手”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3748346.html
相关试题推荐
A.decreaseB.adaptC.benefitsD.enlargeE.henceF.universalG.adv
A.decreaseB.adaptC.benefitsD.enlargeE.henceF.universalG.adv
A.decreaseB.adaptC.benefitsD.enlargeE.henceF.universalG.adv
A.decreaseB.adaptC.benefitsD.enlargeE.henceF.universalG.adv
A.decreaseB.adaptC.benefitsD.enlargeE.henceF.universalG.adv
A.decreaseB.adaptC.benefitsD.enlargeE.henceF.universalG.adv
(1)Thecementindustryisoneofmeworld’smostpolluting:itaccountsfor
PassageThree[br]Whatisthepurposeofthispassage?Toshowthebenefitsofl
(1)Thecementindustryisoneoftheworld’smostpolluting:itaccountsfo
[A]access[B]accordingly[C]advocate[D]automatic[E]contend[F]conten
随机试题
Thesoliderisquitegallantinhisbehaviortowardtheyoungcharminglady.A、co
WhywastheYahoousersinceptedbyAmericanandBritishgovernment?[originalte
Aresmarterkidssmartenoughtoavoidalcoholanddrugs?Fordecades,scien
Okay.YourememberthatI’vementionedthatit’simportanttoreadthe【B1】__
There’saworldpapershortage.There’sanationalbottle【C1】______,andwe’
咳嗽初起,最易?“闭门留寇”的是哪类药A.苦寒药 B.温补药 C.收涩药
根据挂钩资产的属性,结构性理财产品大致可以细分为( )。A.外汇挂钩类 B.
甲公司是一家厨房用具销售公司。2×19年至2×20年的有关交易或事项的资料如下
关于风险评价作用的说法,正确的是()A、通过风险评价可以更准确地认识风险 B、
某公司承接一项城市道路水泥混凝土路面升级工程,原有道路结构为200mm厚碎石
最新回复
(
0
)