首页
登录
职称英语
Read carefully the following excerpt on mobile phones in the classroom and t
Read carefully the following excerpt on mobile phones in the classroom and t
游客
2024-09-07
93
管理
问题
Read carefully the following excerpt on mobile phones in the classroom and then write your response in NO LESS THAN 200 words, in which you should:
- summarize the main message of the excerpt, and then
- comment on whether students should use mobile phones in the classroom.
You should support yourself with information from the excerpt.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
A Teaching Tool or a Distraction?
After 20 years of teaching, Miriam Morgenstern is calling it quits this month. The Lowell High School history and ESL teacher’s reason to leave the classroom is her frustration with students and their cell phones. The texting, tweeting, and Snapchatting during class time are "an incredible distraction, and makes it much more difficult to teach," she said. "It’s pretty hard to compete with a very funny YouTube video."
It is the most vexing issue of the digital age for teachers and administrators: What to do about students’ cell phones? Some maintain that smartphones and other devices in schools are crucial to being competitive in a global market, while others insist that phones and tablets distract students, compromising their learning and focus.
"You’ll get kids saying, ’I’ll look something up for English, and while I’m here let me quickly check my Instagram or Twitter feed.’ And then it’s, ’Oh, I never realized this girl said that to me,’ and now they’re distracted and not really engaged with their lesson plan," said Joni Siani, a Braintree psychologist and author of "Celling Your Soul: No App for Life," about how digital media affect young people.
Educators don’t agree on much when it comes to digital devices in classrooms, especially since the debate over cell phones is part of a broader conversation about a cultural shift underway in classrooms—a move away from the traditional model of teachers imparting information to students, to one where students actively participate in their own learning, using mobile devices to access the Web, educational apps, and other tools.
选项
答案
Mobile Phone Should Be Used in Class
Whether to use mobile phones in class is a controversial issue. Some teachers and administrators claim that cell phones are distractions. However, others maintain that cell phones can make students remain competitive and more engaged in their study. As far as I am concerned, negative as it may sound, the presence of mobile phone, if used properly, is actually beneficial to college students.
First of all, with advanced apps and software, mobile phones could be the very platform for immersible learning. Useful information is actually one touch away and it can be "pushed" to cell phones and stored for intensive study. Better still, it could be shared among students and teachers instantaneously, without wasting time to copy the materials and hand them out in the next class. Second, mobile phone, with Internet access, could be a walking encyclopedia, always ready to impart knowledge. This is especially helpful for discovery learning in class. Teachers may assign some query tasks for students, who can make the best use of their mobile phones to locate the answer, collaboratively or individually. The hands-on learning experience is not only beneficial but also fun, which is a way better than the teacher preaching in the lectern.
In conclusion, mobile phones should be allowed in class, as they could serve as a useful tool for discovery and immersible learning.
解析
本题主要是讨论课堂上是否应该使用手机。首先应当总结概括材料中内容,再给出自己的观点。文章结构可安排如下:
第一段:简要概括材料内容,提出自己的看法——如果手机在课堂上用得妥当,对于大学生是有帮助的。
第二段:分两点铺陈论述自己的观点。第一,手机装上了先进的应用和软件就能变成浸入式学习的平台:第二,能上网的手机就像一个活百科全书,有助于发现式的学习。
第三段:总结全文,重申观点——课堂上应该被允许使用手机,手机对于大学生的课堂学习是有帮助的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3747516.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingitalicizedpartsisasubjectclause(主语从句)?A、Wearequite
Whichofthefollowingreflexivepronouns(反身代词)isusedasanappositive(同位语)?A、H
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesasubject-predicaterelation
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Newmachinerywereintroducedin
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Howstrangefeelingstheyare!B
WhichofthefollowingsentencesisaCOMMAND?A、Begyourpardon.B、Haveagoodt
Whichofthefollowingsentencesexpresses"probability"?A、Youmustleaveimmedi
Whichofthefollowingbestexplainsthemeaningof"Shallwebuytheticketsfi
WhichofthefollowingsentencesexpressesWILLINGNESS?A、Bynowshewillbeeati
Whichofthefollowingprepositionalphrasesisanadverbialofconcession?A、The
随机试题
Cultureshockisatermthatdescribesatraveller’sfeelingsofconfusionw
按照设计模式的目的进行划分,现有的设计模式可以分为三类。其中创建型模式通过采用抽
痛风的特有症状是A.胆绞痛 B.关节疼痛 C.骨骼疼痛 D.关节局部皮肤出
关于"共同通道学说"下列错误的是A.在解剖上大约70%~80%的胰管与胆总管汇合
加强指数法是指基金管理人将()管理方式与()股票投资策略相结合,在盯住选定的
以下有关钩藤的叙述正确的是A.钩藤无镇静作用 B.钩藤可温和持久降压 C.降
外熔断器的更换,下列说法错误的是()。运行中站用变高压进线外熔断器(高压跌落保险
(2015年真题)根据《宪法》和法律法规的规定,关于我国行政区划变更的法律程序,
女,24岁。头晕、乏力伴月经量增多1年。既往体健。查体:下肢皮肤瘀点,肝脾肋下未
关于施工现场环境噪声污染防治的说法,正确的是()。A.国家对环境噪声污染严
最新回复
(
0
)