首页
登录
职称英语
Read carefully the following excerpt on the influence of social relationship
Read carefully the following excerpt on the influence of social relationship
游客
2024-09-05
17
管理
问题
Read carefully the following excerpt on the influence of social relationships and then write your response in NO LESS THAN 200 words, in which you should:
summarize the main message of the excerpt, and then
comment on the significance of having good social relationships.
You should support yourself with information from the excerpt.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
New Health Policy: Encouraging Friendships?
Having good social relationships—friends, marriage or children—may be every bit as important to a healthy lifespan as quitting smoking, losing weight or taking certain medications, U.S. researchers reported on Tuesday.
People with strong social relationships were 50 percent less likely to die early than people without such support, the team at Brigham Young University in Utah found. "A lack of social relationships was equivalent to smoking up to 15 cigarettes a day," psychologist Julianne Holt-Lunstad, who led the study, said in a telephone interview.
Her team conducted a meta-analysis of studies that examine social relationships and their effects on health. They looked at 148 studies that covered more than 308,000 people for their analysis. Having low levels of social interaction was equivalent to being an alcoholic, was more harmful than not exercising and was twice as harmful as obesity. Social relationships had a bigger impact on premature death than getting an adult vaccine to prevent pneumonia, than taking drugs for high blood pressure and far more important than exposure to air pollution, they found.
"I certainly don’t want to downplay these other risk factors because of course they are very important," Holt-Lunstad said. "We need to start taking social relationships just as seriously."
选项
答案
The Significance of Good Social Relationships
Studies conducted by the U.S. researchers find that people having good social relationships are more likely to enjoy a longer life span and a reduction of premature death than those who do not. And I am deeply convinced that having good social relationships is beneficial to both our physical and mental well-being.
First, having good social relationships can reduce the risk of many diseases. For example, some studies have revealed that laughter along with chatting to friends is an effective painkiller without side effect. When people laugh, their brains will release chemicals associated with feelings of pleasure, which can ease the pain caused by diseases. Second, good social relationships can make us more competitive in the global market. For one thing, good social relationship means meeting people from all walks of life. So we have to constantly improve our knowledge in order to be competent for different topics. Consequently, this will surely make us more competitive. For another, having good social relationships acquaints us with more friends and contacts that may contribute to our future career success. Third, having good social relationships can release our stress and learn self-respect and appreciate our ability and worth.
To conclude, I believe having good social relationships is crucial to our health both mentally and physically.
解析
本题的主旨是讨论有良好社交的重要性。首先应当总结概括材料中内容,再给出自己的观点。文章结构可安排如下:
第一段:简要概括材料内容,提出自己的看法——有良好社交很重要。
第二段:分三点铺陈论述自己的观点。第一,有良好的社交关系可以减少疾病的威胁;第二,良好的社交关系可以让我们在这个世界市场中保持竞争力;第三,良好的社交生活有助于我们减轻压力,学会自我尊重,欣赏自身能力和价值。
第三段:总结全文,重申观点——有良好社交很重要。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3744334.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingsentencesindicatesABILITY?A、CanIuseyourbike,John?
Whichofthefollowingitalicizedpartsmodifiesaverb?A、Doyouneedmerightn
WhichofthefollowingtagquestionsisINCORRECT?A、Canythisparcelforme,wil
Whichofthefollowingitalicizedpartsisasubjectclause?A、I’veanideathat
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?A、TheUnitedStatesisacountry
WhichofthefollowingsentencesexpressesWILLINGNESS?A、Bynowshewillbeeati
Whichofthefollowingsentencescontainsasubjectclause?A、Aprosperitythath
Whichofthefollowingitalicizedpartsservesasanappositive?A、Heisnotthe
WhichofthefollowingadverbsinitalicisNOTusedtomodifyanotheradverb?A、
Whichofthefollowingreflexivepronouns(反身代词)isusedasanappositive(同位语)?A
随机试题
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouaroundforsuchalongtime!Haveyoubeen
It’s10pm.Youmaynotknowwhereyourchildis,butthechipdoes.The
Lookatthefollowingstatements(Questions4-10)andthelistofpeoplebelow.Ma
LosAngelescabinet-makerEdwardStewartmaybeamodernDr.Frankenstein.In
OvertheThanksgivingweekend,peopleboughtalotmorethanusualbecause_____
根据《建筑装饰装修工程质量验收规范》GB50210、-2001,()及其他重型
感受器根据其特化的程度、所在的部位和所接受刺激的来源分为外感受器,内感受器,本体
下列关于中国证券业协会依据行政法规、中国证监会有关要求行使职责的说法。正确的有(
下列哪项与急性肾盂肾炎的临床表现不符()A.常有寒战、发热 B.尿
下列可以单独作为证据的是()。A.存在有疑点的视听资料 B.在不侵害对方隐私的
最新回复
(
0
)