首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Welcome to today’s program. Today we have the CEO of Google. G
[originaltext]W: Welcome to today’s program. Today we have the CEO of Google. G
游客
2024-09-05
33
管理
问题
W: Welcome to today’s program. Today we have the CEO of Google. Glad to see you here, Larry.
M: Me too, thanks for having me.
W: You have mentioned employees before, and their rights. What is your stance on robot rights?
M: (1)This is a complex issue, and one that hasn’t really been solved during the last decade. We apply the Marissa Test named after our Ex-User Experience Vice President. Our experts will tell the machine a really very sad story and if the machine starts to cry, we will give it "human" rights like payments, off-days and so on. (2)By the way, they don’t like to be called robots.
W: Really? Why not?
M: (2)They like to be called robotic persons, that’s all. Some of these machines can be quite sensitive. It’s part of our philosophy to support this.
W: Has the robotic strike two years ago hit your company as hard as others?
M: Maybe. Maybe even harder. We have the biggest robotic personnel in the USA. Only the Chinese beat us at that, but then again, they beat us mostly at anything these days. As opposed to a human strike, a robotic personnel strike is really more like, "Hey, they’re actually off." You can’t even talk to them, discuss things. We do believe in minimum wage for RPs, we really do.
W: By the way, were you surprised at Marissa’s running for President?
M: She’s an incredibly bright and talented woman. We wish her all the best, from all of us.
W: One question people ask over and over during the last 30 years. Is it really important that you still have a focus on the search? So many companies have come up with different ideas and different technologies.
M: (3)The more knowledge we collect, the more important it becomes, actually. It’s simply the only means of navigating such a huge body of data. We’ve played around with many concepts during the last years, most importantly the personal information agent. That was our single most successful product after search.
W: I found it fascinating these days, (4)you can have conversations with the Google search box like it would be your best friend.
M: Exactly. This was the stuff we wanted to have there from beginning. Some of us thought it would take us 300 years, but they didn’t include robotic personnel working for us into the calculation. This changes the whole game.
W: Some said that when you gave away robots for free, you were destroying the robots industry at large.
M: We really don’t think so. (5)I mean we only want to serve our users. That’s our goal.
1. What does Larry think about robot rights?
2. What can we learn from the conversation about robots?
3. What did Larry say about Google’s focus on search?
4. What can we learn from the conversation about the Google search box?
5. What did Larry think of giving away robots for free?
选项
A、The more knowledge they collect, the more important it becomes.
B、It’s not the only means of navigating a huge body of data.
C、Google will gradually give up its focus on search.
D、A focus on search has not come out with relevant products.
答案
A
解析
本题问谷歌对搜索的关注。录音中男士提到,他们搜集的信息越多,搜索就变得越重要,A项与录音相符,故选A。录音提到,搜索是在如此多数据中“导航”的唯一方式,故B不正确;录音提到搜索越来越重要,谷歌肯定不会放弃重点关注搜索,故C也不正确;录音提到了谷歌最重要的产品:the personal information agent,可见D也错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3744261.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,Jay!M:Hi,Linda.AreyoureadyforyourbigtriptoChic
[originaltext]W:HeyTom,gotasecond?M:Sure,what’sup?W:Thecompanyhas
[originaltext]W:(1-1)HeyJimmy,acoupleofusaregoingtoSam’sBarafterw
[originaltext]M:Hey,nicetoseeyouagainafterthelongvacation.Howareyo
[originaltext]W:Hey,Devon.Nicetoseeyouhere.M:Hi,Mary.Ididn’texpect
[originaltext]W:Hey,Iheardyouarejustbackfromatrip.Nowonderyoulook
[originaltext]W:Hello,andwelcometotoday’sprogram.I’mAlice.M:AndI’mJ
[originaltext]M:Grace,what’sinterestingtoyouaboutlivinginthecity?Why
[originaltext]M:ProfessorBarlow,whywasEleanorRooseveltsuchanimportant
[originaltext]W:Richard,you’reoneofVirginia’spatients.M:That’sright.W
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00821(20097)[/img][br][originaltext]M:It’s9:30bymyw
TheWesthasbeguntotakemorenoticeoftheEast.Thefifth【C1】______ofan
Ifyou______myadvice,you______yourfailurenow.You______yourvictory.A、took..
课程标准是()的基本纲领性文件。A.国家课程 B.地方课程 C.校本课程
未涂防污闪涂料的瓷套管应坚持“逢停必扫”,已涂防污闪涂料的瓷套管应监督涂料有效期
小学生吴某多次表现出严重不良行为,对学校造成极其恶劣的影响,校方多次教育无果。依
从企业角度出发,不论从何种角度进行市场细分,所确定的细分市场必须具备()。A.
物业管理服务有别于业主与专业公司之间的专项服务业务委托,说明物业管理服务具有()
既能治疗湿热黄疸,又能治疗咽喉肿痛的药物是A.大黄 B.蔊菜 C.马兜铃
下列关于证券自营业务的说法中,正确的是()。 A.买卖对象为上市证券 B.
最新回复
(
0
)