首页
登录
职称英语
The following chart shows different attitudes of men and women towards down-
The following chart shows different attitudes of men and women towards down-
游客
2024-09-03
49
管理
问题
The following chart shows different attitudes of men and women towards down-to-earth marriage. Look at the chart carefully and write your response in about 200 words, in which you should interpret the chart, state the reasons and give your comments.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
The Acceptance of Down-to-earth Marriage
The chart above clearly demonstrates the different attitudes towards down-to-earth marriage between men and women.
We can see clearly from the chart that the percentage of male respondents supporting the idea of down-to-earth marriage is much higher than that of female ones. There is no doubt that this reflects the difference between man and woman. For one thing, the reason lies in their different demands for marriage. The majority of women focus on the sense of security. After all, marriage is not equal to love, and the basic material foundation is necessary, especially after marriage. Meanwhile, they take material foundation as the reflection of men’s responsibilities. For another, to some extent, it is the consequence of social reality, such as the high living standard, high wedding cost and more free and independent minds. Taking into account what has been discussed above, we can arrive at the conclusion that the finding that men and women have distinct attitudes towards down-to-earth marriage is consistent with the difference between the two genders as well as the development of society.
I believe that the percentage of people supporting the so-called down-to-earth marriage will change constantly as time goes on.
解析
本题属于图表作文。从柱状图可以了解到男女两性对裸婚的不同态度。在具体行文方面,考生应首先简单描述图表内容;然后从男女双方对婚姻的要求及现实社会生活两方面具体分析他们的不同观点及其成因;最后总结自己观点。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3742409.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingcontainsanadverbialclauseofcause?(2012)A、Igotajob
Whichofthefollowingreflexivepronouns(反身代词)isusedasanappositive(同位语)?(20
Whichofthefollowingreflexivepronouns(反身代词)isusedasanobject?(2014)A、Isp
Whichofthefollowingsentencescontainssubjunctivemood?(2013)A、Lucyinsisted
Ifonlythepatient_____adifferenttreatmentinsteadofusingtheantibiotics,
WhichofthefollowingprepositionscanNOTbeusedinthesentence"IthoughtI
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Whatnoisetheyaremaking!B、Ho
Thefollowingareallstativeverbs(静态动词)EXCEPT______.A、costB、matterC、getD、he
WhichofthefollowingitalicizedpartsdoesNOTserveasanappositive?A、Mosts
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Hiscattlewerestilllean.B、Th
随机试题
Heaskedmesomequestionsrelative______myplans.A、onB、aboutC、withD、toD考查
BeforeTomgottothecinema,thefilm_
男性,52岁。进行性吞咽困难5个月,消瘦明显,近3天呕吐,吐出物中有隔日食物。患
()在1979年发表的论文中最先提到二叉树期权定价模型理论的要点。 I
甲公司为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%,2010年8月20日,销售
城镇家庭申请住房救助的,应当经由乡镇人民政府、街道办事处或者直接向县级人民政府(
某日某中成药厂发现贮藏仓库内中央空调损坏,遂检查仓库中各类中成药贮藏情况,发现大
当借款合同附加补偿性余额条款的情况下,则()A.名义利率会上升 B.资本
2020年6月1日,甲公司临时股东会通过合并决议。2020年6月22日
关于项目资金筹措的说法,正确的有( )。A.权益资金是指政府财政资金 B.资金
最新回复
(
0
)