首页
登录
职称英语
Social History of the East End of London1. lst-4th cent
Social History of the East End of London1. lst-4th cent
游客
2024-08-31
38
管理
问题
Social History of the East End of London
1. lst-4th centuries
Produce from the area was used to【T1】________ the people of London. 【T1】________
2. 5th-10th centuries
New technology allowed the production of goods made of【T2】________ and leather. 【T2】 ________
3. 11th century
Lack of【T3】________ in the East End encouraged the growth of businesses. 【T3】 ________
4. 16th century
. Construction of facilities for the building of【T4】________stimulated international trade. 【T4】 ________
. Agricultural workers came from other parts of【T5】________ to look for work. 【T5】 ________
5. 17th century
Marshes were drained to provide land that could be【T6】________ on. 【T6】 ________
6. 19th century
Inhabitants lived in conditions of great【T7】________ with very poor sanitation. 【T7】 ________
7. Early 20th century
Living conditions for most workers were【T8】________: 【T8】 ________
. Houses were【T9】________ closely together 【T9】 ________
.【T10】________ of the housing was the major concern. 【T10】 ________ [br] 【T5】
Social History of the East End of London
In the last few weeks, we’ve been looking at various aspects of the social history of London, and this morning we’re continuing with a look at life in the area called the East End. I’ll start with a brief history of the district, and then focus on life in the early twentieth century.
Back in the first to the fourth centuries A.D., when the Romans controlled England, London grew into a town of 45,000 people, and that’s now the East End—the area by the river Thames, and along the road heading northeast from London to the coast—[1]consisted of farmland with crops and livestock which helped to feed that population.
The Romans left in 410, at the beginning of the fifth century, and from then onwards the country suffered a series of invasions by tribes from present-day Germany and Denmark, the Angles, Saxons and Jutes, many of whom settled in the East End. [2]The technology they introduced meant that metal and leather goods were produced there for the first time. And as the East End was by the river, ships could transport goods between there and foreign markets.
In the eleventh century, in 1066 to be precise, the Normans conquered England, and during the next few centuries London became one of the most powerful and prosperous cities in Europe. The East End benefited from this, and [3]because there were fewer restrictions there than in the city itself, plenty of newcomers settled there from abroad, bringing their skills as workers, merchants or money-lenders during the next few hundred years.
In the sixteenth century [4]the first dock was dug where ships were constructed, eventually making the East End the focus of massive international trade. And in the late sixteenth century, [5]when much of the rest of England was suffering economically, a lot of agricultural workers came to the East End to look for alternative work.
In the seventeenth century, the East End was still a series of separate, semi-rural settlements. There was a shortage of accommodation, [6]so marshland was drained and built on to house the large numbers of people now living there.
By the nineteenth century London was the busiest port in the world, and this became the main source of employment in the East End. Those who could afford to live in more pleasant surroundings moved out, and the area became one [7]where the vast majority of people lived in extreme poverty, and suffered from appalling sanitary conditions.
That brief outline takes us to the beginning of the twentieth century, and now we’ll turn to housing. At the beginning of the century, [8]1iving conditions for the majority of working people in East London were very basic indeed. [9]Houses were crowded closely together and usually very badly built, because there was no regulation. But the poor and needy were attracted by the possibility of work, and they had to be housed. [10]It was the availability, rather than the condition, of the housing that was the major concern for tenants and landlords alike.
Now, that’s all for today, thanks.
选项
答案
England
解析
本题还是16世纪的内容,只是与农业相关。录音提到,由于英格兰其他地区经济状况不佳,因此很多农业人员来到东区,由此可知农业人员是来自英格兰其他地区的,因此空格填入England。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3738255.html
相关试题推荐
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
PeoplethroughoutthehistoryhavesoughtwaystoalterconsciousnesaA【C1】
随机试题
For(addition)________resources,pleaserefertoourwebsiteorsendanemailt
关于控制网的施测编号方法的规定,下列叙述正确的有( )。A.测区内不许有两个点
若有关系R(A,B,C,D,E)和S(B,C,F,G),则R与S自然联接运算后的
符合HIV抗体不确定判断标准,报告“HIV抗体不确定(±)”,在备注中应注明(
正确的按压姿势以髋关节为支点,利用上身的重力,将正常成人胸骨压陷()(儿童
为防止学生受到网络伤害,班主任李老师要求班上所有学生将手机上交接受检查,以便及时
关于股票的清算价值,下列说法正确的是()。 A.股票清仓时,股票所能获得的出
下列属于银行市场定位中的产品定位手段的是()。A.设计特色办公大楼 B.设计
2006年5月17日,马来西亚人陈某驾驶货轮在我国领海运输我国限制进口货物。被我
下列个人收入,应按照“特许权使用费所得”项目缴纳个人所得税的有()。A.个人提
最新回复
(
0
)