首页
登录
职称英语
(1) A college degree has never been more necessary: graduates earn, on avera
(1) A college degree has never been more necessary: graduates earn, on avera
游客
2024-08-23
21
管理
问题
(1) A college degree has never been more necessary: graduates earn, on average, 80% more than high-school graduates. Yet ever more Americans are taking on serious debt in exchange for that diploma. Between 2004 and 2014, student-loan balances more than tripled to nearly $1.2 trillion (万亿). The average debtor leaves college owing around $27000.
(2) Some of this mounting debt is good news. More Americans are going to college—undergraduate enrollment rose by nearly 40% between 2000 and 2010, according to the National Centre for Education Statistics. Many are also staying around for a second degree. But the cost of college has also risen sharply, as state spending on higher education has plummeted. Average tuition fees have surged 40% in the decade to 2015 for full-time students at public four-year colleges, and 26% at private ones. Those who take longer to graduate—as many increasingly do—simply rack up more loans.
(3) Outstanding student loans are now second only to mortgages when it comes to household debt in America. This makes some economists worry about their macroeconomic (宏观经济的) effects. Though the housing market has been steadily recovering, the share of first-time buyers continues to decline, and is now at its lowest point in nearly three decades, according to the National Association of Realtors (房地产经纪人). The home-ownership rate among 30-year-olds has been tumbling, but the fall has been especially fast among those paying off student loans, according to the New York Fed.
(4) So are the soaring costs of college keeping millennials (千禧一代) from starting households of their own? Not according to a new paper from Jason Houle of Dartmouth and Lawrence Berger of the University of Wisconsin-Madison. Using longitudinal data on college-going Americans who were aged between 12 and 17 in 1997, the authors found that student-loan debtors were in fact more likely than non-debtors to own a house by the age of 30. But this was mostly because debtors tended to be older, employed, married and with children, and the debt was largely irrelevant.
(5) Others have found that student debt may delay home-ownership, but does not deter it entirely. In an analysis of data from the National Educational Longitudinal Survey, Daniel Cooper and J. Christina Wang of the Federal Reserve Bank of Boston noted that young debtors were less likely to own a home than their debt-free peers. Yet when the authors confined their analysis to college graduates, they found that debtors in their late-20s were more likely to own a home than non-debtors. So the reason for the delay in home-buying among those with student loans seems to have been that many had dropped out before earning their degree.
(6) The decline in young home-owners seems to be part of a larger trend of deferring the conventional trappings of adulthood. The share of 18- to 34-year-olds who are married with children has fallen from 27% in 2000 to 20% in 2015. Several studies have asked whether student debt is nudging youngsters to put off marriage vows and stick to birth control, but the link seems tenuous (脆弱的). As for home-ownership, perhaps the biggest challenge facing young home-buyers is the fact that prices have outpaced (超过) income growth for 15 years.
(7) The amount of debt a student has is often less important than the college or the degree. Students with the most debt often have the greatest earning power, as degrees in business, law and medicine tend to be especially costly. The young adults who tend to be most hobbled (阻碍) by their student debt are those who either dropped out or went somewhere non-selective.
(8) There are even signs that taking on more student debt reduces the odds of bouncing back home to live with one’s parents, as long as it results in a degree. In an analysis of longitudinal data on college-going Americans born between 1980 and 1984, Mr. Houle and Cody Warner of Montana State University found that the young adults who returned home tended to be younger, underemployed, modestly indebted and from privileged homes. College drop-outs had a particularly high risk of returning to the nest. Every 10% rise in college debt reduced the odds of returning home by around 17%.
(9) Millennial may be sluggish about starting their own households, but college graduates are more likely to do so than their less-educated peers, according to the Pew Research Centre. The earnings of young degree-holders are nearly double those of young high-school graduates. There is little question that the rising cost of college education is a problem, but the cost of not going—or, worse, dropping out—is higher still. (本文选自 The Economist) [br] According to Para. 2, the mounting student debt is caused by all the following EXCEPT________.
选项
A、the increasing number of college students enrolled
B、the number of students pursuing a master’s degree
C、the raising tuition fees at public and private colleges
D、the time taken by students to graduate from college
答案
B
解析
细节题,原文第二段从贷款人数和贷款金额两方面分析学生贷款不断增加的原因。第二段第三句提到,导致学生债务日益增加的原因之一是很多人留在学校攻读第二学位,而不是攻读硕士学位,故答案为B。该段第二句提到,更多的美国人前往大学就读——据国家教育统计中心统计,2000年至2010年间,大学本科招生人数增加了近40%,,由此可知,学生人数的增加导致贷款人数的增加,从而使贷款增加,故排除A;第五句指出在十年间,全日制四年制公立大学的学生的平均学费上涨了40%,私立大学则上涨了26%,由此可知,学费的上涨是导致贷款增加的原因,故排除C;最后一句提到越来越多的延迟毕业的学生也会累积更多的贷款,故排除D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3732294.html
相关试题推荐
(1)Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocollegecampus,
Wefinditnecessary________wepracticespeakingEnglisheveryday.A、whyB、what
Beforeyoucanstartabusinessup,youhavetoraisethenecessary______.A、inve
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
—Ijustdon’tknowhowIamevergoingtopayforcollege!Tuitionissohigh!—
随机试题
ThelongestriverinBritainis______.A、theClydeB、theMerseyC、theSevernD、t
下列对于到期一次性还本付息法的说法中,正确的有( )。A.到期一次还本付息法又
心肺复苏术是针对呼吸、心跳停止所采用的抢救措施,其措施不包括()A.畅通呼吸
下列除哪项外,均为痛经气血虚弱证的主症A:腹痛出现在行经之后 B:腹痛喜按
A.研合法、熔和法和乳化法B.热溶法C.熔融法D.薄膜分散法E.分散法软膏剂的制
在典型生长曲线中,细胞形态最大的生长期是()。A、延滞期 B、对数期 C、
预防电气线路过负荷的措施包括()。A.宜用铜丝、铁丝代替熔断器的熔丝 B.严
简述表象的计算理论。
下列各项中,无法计算出确切结果的是()。A.期末年金终值 B.期初年金终值
目前,国家规定的企业职工月计薪天数是( )天。A.20.83 B.20.92
最新回复
(
0
)