首页
登录
职称英语
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadd_0706_20121[/img] Bright colors stir
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadd_0706_20121[/img] Bright colors stir
游客
2024-08-23
54
管理
问题
Bright colors stir up a range of feelings. For example , the color red can cause people to feel excited.
In fact, red can even make a person feel hungrier. Yellow can increase energy. Therefore, a room with strong red and yellow colors would be a good place to eat a lot of food quickly. On the other hand, darker colors, like blue can help people calm down. A blue room can be a good place to study, since people can concentrate more easily. However, it is easier to nod off in a blue room than in a red one.
The colors of clothes can also affect feelings. Black and dark blue clothes can produce a sense of strength and seriousness. Therefore, a person in a black suit can seem like a leader more easily than one wearing white. If a person is wearing a dark suit and a red tie, he may seem both powerful and energetic. This may be why many politicians and businessmen wear dark suits with red ties. Brown and green clothes can produce a sense of confidence. It may seem easier to trust a person wearing green. Therefore, many people wear green or brown for meetings or interviews.
Choice of color, for rooms as well as clothes, is not only about appearance.
Summary:
[br]
选项
答案
sense/feeling
解析
文中第二段第一句话dark blue clothes can produce a sense of strength and seriousness.“穿一件深蓝色的上衣能让人有一种严肃、认真的感觉。”所以摘要中要填sense/feeling。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3731826.html
相关试题推荐
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreada_0923_20121[/img][br]WhichjobdidJane
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreada_0923_20121[/img][br]Howmanyjobshas
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreada_0923_20121[/img][br]Inwhichsubjectd
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreada_0923_20121[/img][br]WheredidJaneWes
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2005b_eyyjsdreada_0923_20121[/img][br]WhatisJaneWestm
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadc_0694_20121[/img][br]Accordingtothec
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadc_0694_20121[/img][br]Whomarkedthisas
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadb_0688_20121[/img][br]Tomisfondofcom
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadb_0688_20121[/img][br]CharlieisRonnie’
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2006a_eyyjsdreadb_0688_20121[/img][br]AndyandBeckyare
随机试题
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthe
下列关于封闭式基金的说法,正确的是()。A.封闭式基金每周披露一次基金份额净值
现场处置方案中事故特征的内容有()。A、危险性分析,可能发生的事故类型 B
属于三级医疗事故的是A.造成患者死亡、重度残疾 B.造成患者明显人身损害的其他
A.脂蛋白变性 B.胞质内残留的RNA变性 C.脂肪变性 D.核碎裂或溶解
患儿10岁,男性,3个月前曾患胫骨上端急性血源性骨髓炎,未得恰当治疗,病灶自行
回归教育是一种认为人的一生应是学习和工作不断交替、相互结合的过程,接受义务教育或
甲公司于4月1日向乙公司发出订购一批实木沙发的要约,要求乙公司于4月8日前答复。
根据反垄断法律制度的规定,下列关于诉讼时效的表述中,正确的有()。A.因垄
胎儿期保健重点() A.孕母保健 B.降低异常产发生 C.加强品德教育
最新回复
(
0
)