首页
登录
职称英语
What can visitors see in the Ford Boom? [br] [originaltext] Good afternoon,
What can visitors see in the Ford Boom? [br] [originaltext] Good afternoon,
游客
2024-08-22
32
管理
问题
What can visitors see in the Ford Boom? [br]
Good afternoon, everybody, and welcome to the Melle House Museum. Before you go through the museum, I’d like to tell you about some of the interesting things there are to see here. In the entrance hall, you can see some photos of the old town. Over there, in the Ford Room, we have some paintings of Italian gardens. The colors of the flowers are really beautiful. Upstairs on the left is a famous clock collection. We have more than 150 different clocks and they all tell the right time. The oldest is 400 years old. On the right, we have a clothes display. Famous actors once wore these clothes in films or television shows. Some of them are quite standing. You may like to buy the guide book to the museum. This has many colored photographs and it costs one pound seventy five. You can buy one over there. We are open until 5: 30 today. So you have lots of time. Enjoy your visit!
选项
A、Some beautiful clothes.
B、Some colored photographs.
C、The guide book to the museum.
答案
C
解析
the speaker提到也许你会想买本博物馆指南书,上面有许多彩图。录音中并未提到服装展中的衣服是否展卖。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3731303.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Richard,you’reoneofVirginia’spatients.M:That’srightW:
[originaltext]W:Richard,you’reoneofVirginia’spatients.M:That’srightW:
[originaltext]M:Well,inanidealworld,Iguesswewouldallgetalongwitho
[originaltext]M:Well,inanidealworld,Iguesswewouldallgetalongwitho
[originaltext]M:Well,inanidealworld,Iguesswewouldallgetalongwitho
[originaltext]M:Well,inanidealworld,Iguesswewouldallgetalongwitho
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]M:Goodmorning,DrHealy.Welcometo"TheyearstoCome".W:Tha
[originaltext]M:Goodmorning,DrHealy.Welcometo"TheyearstoCome".W:Tha
随机试题
TherestaurantisbusyonSundays,soI’llphoneuptodayand_____atable.A、rese
Anintelligentpersonwillnotallowhimselftobeinfluencedbyadvertisemen
Inrecentyears,therehasbeenabigincreaseinairtravelandmanylargea
[originaltext]Allthroughschoolwe’retaughttoread,write,andspeak—we’
从国内市场来看,人们外出旅游已从观光旅游逐步向( )发展,国内散客市场也日益扩
右侧下位肋骨骨折合并出血性休克<P>A.脾破裂<br>B.肝破裂<br>C.胰腺
图示为等腰直角三角形单元体,已知两直角边表示的截面上只有剪应力,且等于τ0,则底
胃容受性舒张的主要刺激物是A.胃中的食物 B.小肠中的食物 C.咽部和食管中
主要辅料是碳酸氢钠和有机酸的剂型是()A.气雾剂 B.醑剂 C.泡腾片 D
有关肺结核发生发展的描述,不正确的是A.原发型肺结核主要见于儿童和边远山区初次入
最新回复
(
0
)