首页
登录
职称英语
Robots are useful in exploring space because they can work in the conditions
Robots are useful in exploring space because they can work in the conditions
游客
2024-08-21
60
管理
问题
Robots are useful in exploring space because they can work in the conditions which exist in space. Such robots usually look like boxes with wheels. Though these robots are useful, however, they are extremely expensive—they break easily and they cannot do very many tasks. Because of these problems, scientists have been working on a new and unusual kind of robot. These new robots will look and move like snakes, so they have been given the name ’ snakebots’.
The way a snake is shaped allows it to do special things, such as getting into very small spaces, like cracks in rocks. Snakes can also push themselves underground, and climb up different kinds of objects, like rocks and trees. Such abilities account for the usefulness of robots designed like snakes, because they will be able to do these things, too. Such robots would be much more effective than regular robots with wheels. Wheeled robots easily get stuck and fall over, but snakebots would not have these problems. They could go almost anywhere and so would be useful for exploring the different environments of other planets. Since they can carry tools, snakebots would be able to work in space, as well. They could, for example, help repair the International Space Station.
How do you make a robot shaped like a snake? A snakebot is put together like a chain, made of about thirty parts, or modules. Each module is basically the same—they all contain a computer and a wheel to aid movement. The computer in the ’ head’ of the snake makes the modules work together. If one module fails, another can easily take its place. Snakebot modules can also carry different kinds of tools, as well as cameras. Since each module is actually a robot in itself, each module can work apart from the rest if necessary.
The snakebot design is much simpler than that of most common robots. Thus, snakebots will be much less expensive to build. One of the robots sent to Mars cost over a hundred million dollars to build. However, snakebots cost as little as a few hundred dollars to make and could therefore save enormous amounts of money on future space missions. With their versatility and affordability, snakebots will be the way of the future; at least as far as space robots are concerned.
Questions 56—60
Complete the table with no more than three words from the passage.
[br]
选项
答案
effective
解析
(根据第一段可知,这样的机器人很昂贵,容易损坏,并且完成不了太多的任务,第二段又提到新的机器人would be much more effective than regular robots with wheels.由此可知这里应填effective。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3730015.html
相关试题推荐
Stereotypesaretroublesomebecausetheyareoftenindiscriminate,exhibita
Stereotypesaretroublesomebecausetheyareoftenindiscriminate,exhibita
BecauseoftheWatergateScandal,President______resignedfromhisoffice.A、Lynd
Tradeunionsoften______withemployersforbetterconditionsofpayemployment.A
Robotsareusefulinexploringspacebecausetheycanworkintheconditions
Robotsareusefulinexploringspacebecausetheycanworkintheconditions
Tradeunionsoften______withemployersforbetterconditionsofpayemployment.A
ThemanwatchesthevideobecauseitwasrequiredbyProfessorStephen.[br][o
ThemanwatchesthevideobecauseitwasrequiredbyProfessorStephen.[br][o
Stereotypesaretroublesomebecausetheyareoftenindiscriminate,exhibita
随机试题
Lucy(go)______tothecinemaonceamonth.goes本题考查时态。句意为:露西一个月去一次电影院。这种行为是经常性的
[originaltext]Peoplehavealwaystriedtounderstandwhycertainthingshap
Kelseylikeseatingverymuch,butheisn’tvery_______aboutthefoodheeats.
Theterm"FurtherEducation"isthenamegiven,inBritain,toaverybroad
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonth
当文件无标题时,应根据内容拟写标题,拟写标题外应加“[]”符号。()
男性,22岁,转移性右下腹痛8小时,右下腹有固定的压痛点,临床诊断为急性阑尾炎,
操作断路器时监护人唱票,操作人手指断路器名称编号复诵核对无误后监护人发出()
2020年12月,我国网民规模达9.89亿,较2020年3月增长8540万。其中
A.利多卡因 B.苯妥英钠 C.维拉帕米 D.胺碘酮 E.普鲁卡因胺属于
最新回复
(
0
)