首页
登录
职称英语
Sophie is from London, while Mohammed is from Sierra Leone. They are two tee
Sophie is from London, while Mohammed is from Sierra Leone. They are two tee
游客
2024-08-21
53
管理
问题
Sophie is from London, while Mohammed is from Sierra Leone. They are two teenagers with very different lives, but their lives are connected through charity. Sophie is taking part in a huge national event that raises money for people in the UK and abroad—a sponsored run for Sport Relief. Mohammed’s village has a new well that was paid for with money from the same event. Every year Sport Relief and its sister charity, Comic Relief, raise money for good causes. By the end of this year, people will have completed more than 350 events. These events include marathons, football matches, talent shows and baking competitions, and when they are all completed, they will have raised over £50 million. That’s enough money to transform the lives of thousands of people. Over the next few years, this money will be helping people like Mohammed.
According to recent research, the UK is the fifth most generous nation in the world. Charities are an important part of British society, and some of the world’s biggest and most famous organisations, such as Oxfam and Save the Children, started in the UK. Today, there are over 160,000 charities, and more than three quarters(79%)of people donate money or volunteer time every month.
Many people make regular donations to big charities that aid poor people in different countries. Other people buy products from their online shops. Smaller charities address more local issues and rely on smaller events, like car boot sales and fun runs. They also rely on volunteers for the day-to-day running of these projects.
Teenagers play a big role in this culture of giving. A recent World Vision study showed that 69% of teens are aware of the needs of others thanks to the Internet and globalisation. And although teens may not have much money to give, they often help in other ways. They volunteer their free time. In the UK, more than a third of teenagers have given time to charities in the last year. In fact, supporting a charity is part of everyday life, and young people are the new champions of this culture.
Questions 66—70
Answer the following questions according to the passage. [br] What is Sophie doing to raise money for people in need?
选项
答案
She is taking part in a huge national event./She is taking part in a sponsored run for SportRelief.
解析
(文章第一段第三句提到“Sophie is taking part in a huge national event that raises money forpeople in the UK and abroad—a sponsored run for Sport Relief.”,由此可知她是通过参加一个大型的全国性的活动,也就是参加Sport Relief资助赛跑来为需要的人筹款。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3729094.html
相关试题推荐
SophieisfromLondon,whileMohammedisfromSierraLeone.Theyaretwotee
SophieisfromLondon,whileMohammedisfromSierraLeone.Theyaretwotee
SophieisfromLondon,whileMohammedisfromSierraLeone.Theyaretwotee
SophieisfromLondon,whileMohammedisfromSierraLeone.Theyaretwotee
YouandafriendrecentlyspentafewdaysinLondon,aspartofatouringholid
"MyfathercatchesthetraintoLondoneveryday.Oftenthetrainislate."Acc
Whydoesn’tMarklikeLondon?[br][originaltext]TODD:OK,Mark,we’vebeental
TheLondontoBrightonCarRunThefirstLondontoBrigh
TheLondontoBrightonCarRunThefirstLondontoBrigh
TheLondontoBrightonCarRunThefirstLondontoBrigh
随机试题
Duringthe19thcentury,JewsinmostEuropeancountriesachievedsomeequality
[originaltext]Forgoodorbad,computersarenowpartofourdailylives.W
InJanuary1955,JillKinmont,then19,seemedcertaintomaketheUnitedSt
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforre
资产评估专业人员在选择资产评估方法时,应当充分考虑影响评估方法选择的因素包括(
A.碘化物B.β受体拮抗剂C.甲状腺激素D.反射性IE.硫脲类易致甲状腺功能低下
n为100以内的自然数,那么能令2n-1被7整除的n有多少个?() A.3
下列费用在发生当期不得在企业所得税税前直接扣除的是( )。A.支付给银行的短期借
法人成立应具备的条件包括( )。A.依法成立 B.有自己的住所 C.具有3
根据《建设项目环境风险评价技术导则》,环境风险识别内容包括()。A.物质危险性识
最新回复
(
0
)